Nikodije Posted February 26 Posted February 26 (edited) Aman ne uleći non stop Dakle Zeka će da napiše poroke Edited February 26 by Nikodije
Klara Posted February 26 Posted February 26 Hmm, jel te mađije imaju veze sa onom pesmom "Zec voli kupus, kupus voli rosu, a ja tebe i golu i bosu"? Sledeći je nekad davno jedva čekao da prođe ponoć na Tv Palma, hahahah
Shan Jan Posted February 27 Posted February 27 Mi iz provincije nismo imali TV Palmu Sledeci je u detinjstvu krao zenske casopise u nedostatku bolje zabave
Mel Posted February 27 Posted February 27 Ne, svashta, kakva je to uopshte zabava. Sledeci razmishlja kuda na letovanje.
Milosh76 Posted February 27 Posted February 27 Ima do letovanja jos prilika za putovanja Sledecem se ne svidja sto su spojeni Uskrs i 1.maj
Shan Jan Posted February 27 Posted February 27 Naprotiv, vec isplanirao dugo putovanje za taj period Sledeceg je neko lepo iznenadio... cime?
Svemir Zeka Posted February 27 Posted February 27 10 hours ago, Nikodije said: Zeka će ponovo da napiše poroke Ne smem sad, blam me je 10 hours ago, Tpojka said: Sljedeći zna šta su magijski brojevi. Pa kad kompulzivno brojiš. Recimo moji brojevi su 3 i 7.
Tpojka Posted February 27 Posted February 27 59 minutes ago, Svemir Zeka said: Pa kad kompulzivno brojiš. Recimo moji brojevi su 3 i 7. Kao: kad predješ na osmicu i dalje - sve je ok? Svašta. Komplikuješ sebi. 1
Milošica Posted February 27 Posted February 27 4 hours ago, Shan Jan said: Sledeceg je neko lepo iznenadio... cime? Drugar, veličinom penisa. Sledeći je jeo pileća krilca prošle nedelje. 1 2
Shan Jan Posted February 27 Posted February 27 Ne volem pasulj Sledeci ima porok kojeg nikako da se resi.. koji?
Recommended Posts