February 26, 20241 yr Aman ne uleći non stop Dakle Zeka će da napiše poroke Edited February 26, 20241 yr by Nikodije
February 26, 20241 yr Hmm, jel te mađije imaju veze sa onom pesmom "Zec voli kupus, kupus voli rosu, a ja tebe i golu i bosu"? Sledeći je nekad davno jedva čekao da prođe ponoć na Tv Palma, hahahah
February 27, 20241 yr Mi iz provincije nismo imali TV Palmu Sledeci je u detinjstvu krao zenske casopise u nedostatku bolje zabave
February 27, 20241 yr Ima do letovanja jos prilika za putovanja Sledecem se ne svidja sto su spojeni Uskrs i 1.maj
February 27, 20241 yr Naprotiv, vec isplanirao dugo putovanje za taj period Sledeceg je neko lepo iznenadio... cime?
February 27, 20241 yr 10 hours ago, Nikodije said: Zeka će ponovo da napiše poroke Ne smem sad, blam me je 10 hours ago, Tpojka said: Sljedeći zna šta su magijski brojevi. Pa kad kompulzivno brojiš. Recimo moji brojevi su 3 i 7.
February 27, 20241 yr 59 minutes ago, Svemir Zeka said: Pa kad kompulzivno brojiš. Recimo moji brojevi su 3 i 7. Kao: kad predješ na osmicu i dalje - sve je ok? Svašta. Komplikuješ sebi.
February 27, 20241 yr 4 hours ago, Shan Jan said: Sledeceg je neko lepo iznenadio... cime? Drugar, veličinom penisa. Sledeći je jeo pileća krilca prošle nedelje.