February 25, 20241 yr Jeo sam... Tradiocionalno vikendom, prazan burek i jogurt. Sledeci ima neke rodjake na selu, koje redovno posecuje.
February 26, 20241 yr Gde znam, iskljucila sam mozak Sledeci je popio na poslu kafu sa takvim merakom
February 26, 20241 yr Joj, nemam pojma ko je to. Sledeći ima omiljenu evrovizijsku pesmu, svejedno iz koje godine.
February 26, 20241 yr Kao praaavi ateista, ne stvaram sebi idola. Sljedeći se, kad se vozi na daleke pute, vozi™ maksimom: "najbolje se putuje kad putuješ sam".
February 26, 20241 yr Ne, jer se ta maksima iz pesme Brejkersa odnosi na drogu, a to putovanje™ mi nije blisko, od poroka konzumiram samo alkohol, masnu hranu i ppp. Sledeći je sklon porocima i nabrojaće ih.
February 26, 20241 yr Pih, upropastio si mi uletom post u kome sam priznala nekoliko svojih poroka, da promenite sliku o meni....ali sad je gotovo, obrisala sam
February 26, 20241 yr 4 minutes ago, Svemir Zeka said: maginske Ne znam da li mi je gore ovo ili da je štamparska greška. Brojim samo što se može na prste izbrojati. Jedne ruke. Sljedeći zna sve Zekine poroke.
February 26, 20241 yr 7 minutes ago, Tpojka said: Sljedeći zna sve Zekine poroke. Aj baš da vidimo! Magijske