Milosh76 Posted February 25 Posted February 25 Jeo sam... Tradiocionalno vikendom, prazan burek i jogurt. Sledeci ima neke rodjake na selu, koje redovno posecuje.
Svemir Zeka Posted February 25 Posted February 25 Ne više, nažalost. Sledeći je danas imao akutni adhd + demenciju
Sandradjer Posted February 26 Posted February 26 Gde znam, iskljucila sam mozak Sledeci je popio na poslu kafu sa takvim merakom 1
Klara Posted February 26 Posted February 26 Joj, nemam pojma ko je to. Sledeći ima omiljenu evrovizijsku pesmu, svejedno iz koje godine.
Tpojka Posted February 26 Posted February 26 Kao praaavi ateista, ne stvaram sebi idola. Sljedeći se, kad se vozi na daleke pute, vozi™ maksimom: "najbolje se putuje kad putuješ sam".
Nikodije Posted February 26 Posted February 26 Ne, jer se ta maksima iz pesme Brejkersa odnosi na drogu, a to putovanje™ mi nije blisko, od poroka konzumiram samo alkohol, masnu hranu i ppp. Sledeći je sklon porocima i nabrojaće ih. 2
Svemir Zeka Posted February 26 Posted February 26 Pih, upropastio si mi uletom post u kome sam priznala nekoliko svojih poroka, da promenite sliku o meni....ali sad je gotovo, obrisala sam 1
Svemir Zeka Posted February 26 Posted February 26 Pijem kafu. Sledeći broji dok nešto radi i ima maginske brojeve
Tpojka Posted February 26 Posted February 26 4 minutes ago, Svemir Zeka said: maginske Ne znam da li mi je gore ovo ili da je štamparska greška. Brojim samo što se može na prste izbrojati. Jedne ruke. Sljedeći zna sve Zekine poroke. 1
Svemir Zeka Posted February 26 Posted February 26 7 minutes ago, Tpojka said: Sljedeći zna sve Zekine poroke. Aj baš da vidimo! Magijske
Recommended Posts