Milosh76 Posted February 21 Posted February 21 Stress free penziji Da li bi sutra otisli u penziju da je moguce? 1
Shan Jan Posted February 21 Posted February 21 Ih bre, ima tome par godina Sledeci misli da je Zeka nervozan vec jako dugo 1
Tpojka Posted February 21 Posted February 21 Ne. Sljedeći će reći da li je zec introvertan ili ekstrovertan.
Klara Posted February 21 Posted February 21 Već sam to obavila, sad razmišljam šta bih mogla slatko! Sledeći čuva slatkiše po fiokama i ormarićima, krije ih od samog sebe. : D
Shan Jan Posted February 21 Posted February 21 Nisam toliko zavistan od slatkisa, njih krijem od staramajke, da mogu da joj dajem na kasicicu kad dodje Sledeci ima omiljenu melodiju, koju?
Tpojka Posted February 21 Posted February 21 Više ih je. Volim da zviždim komplikovane i/ili kompleksne melodije. Naravno, bez falširanja. Neka bude ovaj put Star Trek: The Next Generation. Sljedeći je učestvovao na takmičenju iz: __________________?
Milošica Posted February 21 Posted February 21 (edited) Matematike i srpskog na državno, a hemije i fizike sa manje uspeha. I naravno, najponosniji na opštinska iz košarke i rukometa Sledeći zna lepo da peva, ili poznaje nekoga sa foruma ko lepo peva Edited February 21 by Milošica 1 1
Serena Posted February 21 Posted February 21 (edited) 4 hours ago, Tpojka said: Kompjuter. Sljedeći bi volio kad bi znao popraviti: _________________. Kompjuter 1 hour ago, Klara said: Sledeći čuva slatkiše po fiokama i ormarićima, krije ih od samog sebe. : D Ne od sebe nego od tinejdzera Uvek me grdi kad ih kupim, a onda ih smaze dok si rekao sta bi. Bas sad imam cokoladu u fioci s carapama, tamo ne zaviruje😉 26 minutes ago, Milošica said: Sledeći zna lepo da peva, ili poznaje nekoga sa foruma ko lepo peva Ne za oboje. Sta ste od hrane u zivotu prvo spremili i da li je bilo jestivo? Promasila temu, da probam da popravim. Sledeci je kad je bio klinac sam skuvao ________ i nije bilo lose. Edited February 21 by Serena
Svemir Zeka Posted February 21 Posted February 21 39 minutes ago, Milošica said: Sledeći zna lepo da peva, ili poznaje nekoga sa foruma ko lepo peva Ko, ko?
Tpojka Posted February 21 Posted February 21 30 minutes ago, Serena said: Sledeci je kad je bio klinac sam skuvao ________ i nije bilo lose. Mućeno žumance sa šećerom. Tj. dva, sa mikserom. Sljedeći ima plan da se opusti/odmori za vikend.
Milosh76 Posted February 21 Posted February 21 Ne, vikend mi je pun obaveza koje su mi nametnute Sledeci je bio u Napulju
Recommended Posts