Svemir Zeka Posted February 20 Posted February 20 Nemam ga još.... Sledeći ide kod zubara na po 4 meseca jer je opsednut zubima
Sandradjer Posted February 20 Posted February 20 Moja najbolja drugarica iz detinjstva je zubarka Svasta me je naucila Sledeci ima neku losi naviku i koju?
Shan Jan Posted February 21 Posted February 21 Isto jedenje kasno. Zavisnost od koka kole. Gledanje youtube-a svake slobodne sekunde zivota. Isto
Sandradjer Posted February 21 Posted February 21 Ne idem redovno kod frizera. To stalno odlazem, bas ne volim to drndanje oko glave, posebno ako duze traje (pramenovi i slicno) Sledeci ima neku dobru naviku, koju?
Shan Jan Posted February 21 Posted February 21 Au sve teza pitanja. Uvek od plate odvojim deo za zajebanciju i deo za stednju kolika god da je. Isto 1 1
Klara Posted February 21 Posted February 21 17 hours ago, Svemir Zeka said: Vucaranje kesa.. <3 Hmmm...na primer, kad imam vremena, volim rano ujutru da prošetam posle doručka. Smatram to dobrom navikom, jer mi prija. Sa sledećim bi bilo zabavno otputovati negde na 10 dana? 1
Tpojka Posted February 21 Posted February 21 Na šahovski turnir. Sljedećem je sve preko 8 dana previše na jednom mjestu (za odmor).
Svemir Zeka Posted February 21 Posted February 21 36 minutes ago, Klara said: <3 To 39 minutes ago, Klara said: Sa sledećim bi bilo zabavno otputovati negde na 10 dana? Bilo gde gde ima more i kafići uveče s muzikom za đusku, kao i dobro pivo🏖️ 26 minutes ago, Tpojka said: Sljedećem je sve preko 8 dana previše na jednom mjestu (za odmor). Ma kakvi, uvek produžavam ili mi je žao što nisam duže tu. Sledeći odlično vozi jedno prevozno sredstvo, koje? 2
Tpojka Posted February 21 Posted February 21 Bambi style. Sljedeći zna da popravi: ____________________.
Tpojka Posted February 21 Posted February 21 Kompjuter. Sljedeći bi volio kad bi znao popraviti: _________________.
Recommended Posts