Klara Posted February 16 Posted February 16 Ja bih na pusto ostrvo povela Zavetnicu, a onda bih je tamo i ostavila. 4
Mel Posted February 16 Posted February 16 Sad razmishljam, za neki survivor ne znam, ali za onako svaki dan povela bih Jennifer Aniston, ona mi onako deluje malo pasivno i dosadno, dalo bi se razmeniti nesto hocesh kaficu, shta ima i tako to, a da ne gledam hoce li da izvuche neku nozekanju ili lansira neki assault na mene dok se smaram na ostrvu, 1
Milosh76 Posted February 16 Posted February 16 ♥️Moniku ♥️Beluci♥️, da vidim da li zaista postoji takva zena. 1
Shan Jan Posted February 16 Posted February 16 2 hours ago, Mel said: Ne znam, neko ko hoce da vuche vodu, kuva, cepa drva? Jel prichamo o survival setapu ili kao sve je tu, kucica milinica, samo nam treba celeb za druzenje? Mora malo i survajvor fazon, ipak je to pusto ostrvo. Jbg, onda mora za vas zenskinje neko musko i to bez onih placljivih zgoljavaka 2 hours ago, Svemir Zeka said: Povela bih Beara Gryllsa. Jel si sigurna da bi smela da mu uzmes iz rukepice/hranu koju ti nudi? 1
Svemir Zeka Posted February 16 Posted February 16 2 hours ago, Shan Jan said: Mora malo i survajvor fazon, ipak je to pusto ostrvo. Jbg, onda mora za vas zenskinje neko musko i to bez onih placljivih zgoljavaka Jel si sigurna da bi smela da mu uzmes iz rukepice/hranu koju ti nudi? Jela bih šta god da preživim
Tpojka Posted February 19 Posted February 19 Previše bi mi bilo. Čekam pola sata i - jedem. Sljedeći ima produženi vikend.
Sandradjer Posted February 19 Posted February 19 Jescu tek sutra ujutru (nalozio me neki P da je to probao i kaze da uvece dobije neki nalet energije ako nista ne jede ceo dan). Danas sam odlucila da probam Sledeci misli da je voz najudobnije prevozno sredstvo
Tpojka Posted February 20 Posted February 20 Za diskusiju je. Sljedeći voli kilavo pečena jaja na oko.
Sara Posted February 20 Posted February 20 volim jaja al ne smeju biti slinava. Sledeći bi najradije prespavao današnji dan. 1
Sandradjer Posted February 20 Posted February 20 Ne. Jeste oblacno, ali nije toliko los dan. Sledecem se jede nesto masno
Tpojka Posted February 20 Posted February 20 Slatko. Donio sebi domaće oblande. Sljedeći ne nosi dioptrijske cvike na plaži.
Milosh76 Posted February 20 Posted February 20 (edited) Imam diptriju i za suncane naocari i za obicne..tako da... netacno... Sledecem je ispao most Edited February 20 by Milosh76
Recommended Posts