Sandradjer Posted February 14 Posted February 14 Neeee Sledeci planira da poseti Novi Sad narednih dana
Shan Jan Posted February 14 Posted February 14 Ne Sledeci planira da poseti Slaninijadu narednih dana 2
Svemir Zeka Posted February 14 Posted February 14 2 hours ago, Shan Jan said: Ne Sledeci planira da poseti Slaninijadu narednih dana Mogla bih! Taman da vidim moje selo ravno. Sledeći je danas nadrkan
Shan Jan Posted February 14 Posted February 14 Konacno ne Sledeci misli da @Svemir Zeka treba da izadje napolje i malo upije sunce dok se seta (bez kesa i torbi ovaj put!) 1
Svemir Zeka Posted February 14 Posted February 14 Zeka upravo to i radi 🌞 Nabula cipele za hodanje i kapu, lagani prtljag i lagani trening Sledeći voli lepe mirise 1
Klara Posted February 14 Posted February 14 (edited) Aha, malopre sam mirisala zumbule. I oduševio me je neki predobar muški parfem u prolazu. Koji refren vam se danas vrti u mislima? Aaaa, omašila sam temu. Onda da preformulišem, sledećem se neki refren ceo dan vrti u mislima. Edited February 14 by Klara 1
Sandradjer Posted February 14 Posted February 14 Mota mi se (videla na temi evrovizije) I wanna bring you up I wanna bring you up I wanna bring you up Sledeci se zaljubio
Serena Posted February 14 Posted February 14 (edited) Ne, ja volim Sledeci voli krofne sa rupom, a u njoj pekmez od sipka 😍 Edited February 14 by Serena
Svemir Zeka Posted February 14 Posted February 14 Ne naročito....više krem, ako uopšte jedem. Sledeći se odljubio 1
Sandradjer Posted February 14 Posted February 14 Nisam Jel vam tuzno kad nestanu leptirici u stomaku? 1
Milosh76 Posted February 14 Posted February 14 Da Sledeci zna da govori satrovacki? (inverzija slogova npr Munze nije satrovacki)
LaLinea Posted February 14 Posted February 14 Nepeopobipicnopo pipitapanjepe, nepe bipih nipikapad opecipikipivapalapa dapa topo nepekopo pipitapa Sledeci je kao mali izmisljao sopstveni jezik, da komunicira sa ekipom tako da ih matorci ne razumeju 1
Recommended Posts