February 14, 20241 yr 2 hours ago, Shan Jan said: Ne Sledeci planira da poseti Slaninijadu narednih dana Mogla bih! Taman da vidim moje selo ravno. Sledeći je danas nadrkan
February 14, 20241 yr Konacno ne Sledeci misli da @Svemir Zeka treba da izadje napolje i malo upije sunce dok se seta (bez kesa i torbi ovaj put!)
February 14, 20241 yr Zeka upravo to i radi 🌞 Nabula cipele za hodanje i kapu, lagani prtljag i lagani trening Sledeći voli lepe mirise
February 14, 20241 yr Aha, malopre sam mirisala zumbule. I oduševio me je neki predobar muški parfem u prolazu. Koji refren vam se danas vrti u mislima? Aaaa, omašila sam temu. Onda da preformulišem, sledećem se neki refren ceo dan vrti u mislima. Edited February 14, 20241 yr by Klara
February 14, 20241 yr Mota mi se (videla na temi evrovizije) I wanna bring you up I wanna bring you up I wanna bring you up Sledeci se zaljubio
February 14, 20241 yr Ne, ja volim Sledeci voli krofne sa rupom, a u njoj pekmez od sipka 😍 Edited February 14, 20241 yr by Serena
February 14, 20241 yr Da Sledeci zna da govori satrovacki? (inverzija slogova npr Munze nije satrovacki)
February 14, 20241 yr Nepeopobipicnopo pipitapanjepe, nepe bipih nipikapad opecipikipivapalapa dapa topo nepekopo pipitapa Sledeci je kao mali izmisljao sopstveni jezik, da komunicira sa ekipom tako da ih matorci ne razumeju