Milosh76 Posted February 13 Posted February 13 (sve ih je) Manje od 10 Sledeci je video lipicanere uzivo 1
Tpojka Posted February 13 Posted February 13 Bez da zaboravi nešto gore, prije silaska. Sljedeći je bio na najviše m.n.v.?
Serena Posted February 13 Posted February 13 2330m ali ne svojim nogama. Sledeci je kao mali bio bacen u vodu i tako proplivao.
Tpojka Posted February 13 Posted February 13 Sigurno, bačen. Čak i iz gurke na molu upao u more. Ali proplivao na dosadan način - prvo mišići pa malo bez. Sljedeći je bio na južnoj geografskoj širini.
Milosh76 Posted February 13 Posted February 13 Ne, ali sam bio na najzapadnijoj kopnenoj tacki Evrope Imam i sertifikat Sledeci trenutno nesto pevusi u sebi (sta?)
Sandradjer Posted February 13 Posted February 13 Kao da nemam TV Sledeci ne zna u cemu da spava jer je vruce, a posle pred zoru hladno
Sandradjer Posted February 13 Posted February 13 Spavam u majici kratkih rukava i sorcu. Ne pokrivam se, pa mi pred zoru bude hladno. Isto
Serena Posted February 13 Posted February 13 10 minutes ago, Sandradjer said: Spavam u majici kratkih rukava i sorcu. Ne pokrivam se, pa mi pred zoru bude hladno. Isto Lako je vama kad vam Putin salje jeftin gas, a mi po jevropi spavamo u debelim pidzamama i pokrivamo se jorganima i po glavi pa ujutro rascupani na posao Sledecem je teze rano ustati nego kasno leci. 1
Shan Jan Posted February 13 Posted February 13 Obrnuto Sledecem je lakse ujutru jesti nesto odvratno i zdravo nego nocu ne uzeti sladoled
Tpojka Posted February 13 Posted February 13 Jedno ne isključuje drugo. Mada ne znam šta bi to odvratno trebalo biti (sve jedem). Sljedeći ne trpa u espreso ništa sem šećera.
Recommended Posts