February 13, 20241 yr 2330m ali ne svojim nogama. Sledeci je kao mali bio bacen u vodu i tako proplivao.
February 13, 20241 yr Sigurno, bačen. Čak i iz gurke na molu upao u more. Ali proplivao na dosadan način - prvo mišići pa malo bez. Sljedeći je bio na južnoj geografskoj širini.
February 13, 20241 yr Ne, ali sam bio na najzapadnijoj kopnenoj tacki Evrope Imam i sertifikat Sledeci trenutno nesto pevusi u sebi (sta?)
February 13, 20241 yr Kao da nemam TV Sledeci ne zna u cemu da spava jer je vruce, a posle pred zoru hladno
February 13, 20241 yr Spavam u majici kratkih rukava i sorcu. Ne pokrivam se, pa mi pred zoru bude hladno. Isto
February 13, 20241 yr 10 minutes ago, Sandradjer said: Spavam u majici kratkih rukava i sorcu. Ne pokrivam se, pa mi pred zoru bude hladno. Isto Lako je vama kad vam Putin salje jeftin gas, a mi po jevropi spavamo u debelim pidzamama i pokrivamo se jorganima i po glavi pa ujutro rascupani na posao Sledecem je teze rano ustati nego kasno leci.
February 13, 20241 yr Obrnuto Sledecem je lakse ujutru jesti nesto odvratno i zdravo nego nocu ne uzeti sladoled
February 13, 20241 yr Jedno ne isključuje drugo. Mada ne znam šta bi to odvratno trebalo biti (sve jedem). Sljedeći ne trpa u espreso ništa sem šećera.