Shan Jan Posted February 11 Posted February 11 Naravski, palak panir, buter chicken i naan for life Sledeci voli tajlandsku kuhinju
Klara Posted February 11 Posted February 11 Barem 2x nedeljno, ne znam da li je to retko...skuša i dimljeni šaran mogu uvek. : D Sledeći nema običaj da cedi limun preko spremljene ribe.
Shan Jan Posted February 11 Posted February 11 Ne, skoro uvek cedim. BTW, dimljeni saran bih prebacio u kategoriju svinskih rebarca Sledeci vise voli da gleda animirane nego igrane filmove
Sandradjer Posted February 11 Posted February 11 Ne, svejedno, samo da je dobar film Sledeci po stanu nosi letnju garderobu tipa suknja, sorts,...
Milošica Posted February 11 Posted February 11 Ove nedelje kad sam popodne u stanu, majica i šorc. Sledeći večeras ima neku obavezu pa ne može da se opusti i uživa.
Shan Jan Posted February 11 Posted February 11 Imam sutra ujutru obavezu, zove se posao Sledeci misli da ce Milosica da se napijeveceras 1
Sandradjer Posted February 11 Posted February 11 (edited) Nece, ima onu dvominutnu obavezu Sledeci ce da pogleda temu torte i kolaci, napise da je strucan i pomogne mi da donesem odluku Spoiler Znam da je pitanje za @Shan Jan-a ali nemojte da vas to sprecava Edited February 11 by Sandradjer 1
Shan Jan Posted February 11 Posted February 11 Nisam strucan ali pomazem koliko mogu Sledeci ce da da nam kaze neko zanimljivo i drugacije mesto koje mnogo voli u BGu 1
Sandradjer Posted February 12 Posted February 12 #uzitak (obicno je mesto, volim kafu tu) Sledeci jedva ceka cetvrtak
Tpojka Posted February 12 Posted February 12 Ne, isto četvrtak: idem na srednje kratke pute. Sljedeći jedva čeka subotu.
Recommended Posts