February 11, 20241 yr Naravski, palak panir, buter chicken i naan for life Sledeci voli tajlandsku kuhinju
February 11, 20241 yr Barem 2x nedeljno, ne znam da li je to retko...skuša i dimljeni šaran mogu uvek. : D Sledeći nema običaj da cedi limun preko spremljene ribe.
February 11, 20241 yr Ne, skoro uvek cedim. BTW, dimljeni saran bih prebacio u kategoriju svinskih rebarca Sledeci vise voli da gleda animirane nego igrane filmove
February 11, 20241 yr Ne, svejedno, samo da je dobar film Sledeci po stanu nosi letnju garderobu tipa suknja, sorts,...
February 11, 20241 yr Ove nedelje kad sam popodne u stanu, majica i šorc. Sledeći večeras ima neku obavezu pa ne može da se opusti i uživa.
February 11, 20241 yr Imam sutra ujutru obavezu, zove se posao Sledeci misli da ce Milosica da se napijeveceras
February 11, 20241 yr Nece, ima onu dvominutnu obavezu Sledeci ce da pogleda temu torte i kolaci, napise da je strucan i pomogne mi da donesem odluku Spoiler Znam da je pitanje za @Shan Jan-a ali nemojte da vas to sprecava Edited February 11, 20241 yr by Sandradjer
February 11, 20241 yr Nisam strucan ali pomazem koliko mogu Sledeci ce da da nam kaze neko zanimljivo i drugacije mesto koje mnogo voli u BGu