Svemir Zeka Posted February 9 Posted February 9 Baš tako. Sledeći ima višedecenijske prave prijatelje, koji su spremni za tebe na strašnom mestu postojati
Serena Posted February 9 Posted February 9 Ne, o skijanju u Sinerovom komsiluku Sledeci voli kolace sa kokosom 1 1
Sandradjer Posted February 9 Posted February 9 Da, cupavce . Stvarno ih obozavam. Jos po receptu moje babe Sledeci kupi sam sebi nesto za npr. rodjendan
Serena Posted February 9 Posted February 9 Da, pa ga onda krisom da suprugu, a ovaj sinu da upakuje i kao on kupio mami poklon Sledeci ce lepo da zamoli @Sandradjerda sa nama podeli taj bakin recept za cupavce.
Shan Jan Posted February 9 Posted February 9 Ajd @Sandradjer ne bilo ti zapovedjeno, nema ko ne voli cupavce Sledecem nedostaje @Klara na ovoj temi
Serena Posted February 9 Posted February 9 Da a nema ni @Filozof manijak Sledeci zna da zalepi gumu na biciklu.
Sandradjer Posted February 10 Posted February 10 (edited) Nikad nisam radila, ali racunam da znam Sledeci moze da se penje uz stepenice tako sto stane stopalom na svaku cetvrtu Spoiler Cupavci: ovi koje volim su gnjecavi unutra jer se testo sece vruce, a ona cokolada u koje se valjaju je puna putera Edited February 10 by Sandradjer 1
Klara Posted February 10 Posted February 10 Ja tako i idem nekim stepenicama u gradu, preskačem ih. Dok se ne slomim. Sledeći se seća kako su stariji punili kadu vodom i tako proveravali da li je guma od bajsa iscepana i gde, hahah? 1 1 1
Shan Jan Posted February 10 Posted February 10 Naravno! Dobro dosla nazad @Klara Sledeci moze da podigne svaku obrvu pojedinacno 1
Serena Posted February 10 Posted February 10 (edited) 52 minutes ago, Klara said: Sledeći se seća kako su stariji punili kadu vodom i tako proveravali da li je guma od bajsa iscepana i gde, hahah? Moj tata je to radio u plavom lavoru, a ja cucala kraj njega i bila srecna sto imam tako pametnog tatu 30 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci moze da podigne svaku obrvu pojedinacno Ne Sledeci moze da mase usima Ja sam imala tecu koji je to mogao. Edited February 10 by Serena 1 2
Recommended Posts