Serena Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 (edited) Da Sledeci se uverio da je tacna jedna od izreka: 1. Duga kosa kratka pamet. 2. Velicina grudi i IQ zene su u obrnutoj proporciji Edited February 9, 2024 by Serena
Tpojka Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 15 minutes ago, Serena said: Da Socrates be like 22 minutes ago, Serena said: Sledeci se uverio da je tacna jedna od izreka Nisam se bavio time. Sljedeći nikad ne može da upamti: ________________.
Serena Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 (edited) Prossimo (Sledeci) i Scorso (Prosli), to sam pomesala na samom pocetku jer mi je bilo logicno P prossimo= p prosli i S scorso = s sledeci i dan danas kad pricam moram da razmislim koji od dva je tacan. Sledeci parla min 3 jezika. Edited February 9, 2024 by Serena
Shan Jan Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Ne, samo Srpski i Engleski Sledeci nikad nije zaista naucio gramatiku ni jednog jezika, ukljucujuci i maternji
Serena Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Da i cesto pravim greske cak i na maternjem jeziku Sledeci pravi tortu jer mu je sutra rodjendan 1 2
Milosh76 Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Ne, bio je pre 10ak dana... a jede mi se reforma... Sledeci bi promenio boju ociju da moze.
Mel Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Ne bih, imam lepe plavetne ochi. uostalom stavish sochiva Sledeci zeli da pojede picu, umesto toga pojesce neshto shatro dijetalno u kolichinama da je mogao slobodno i picu da naruchi. 1 1
Svemir Zeka Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 1 hour ago, Serena said: Da Sledeci se uverio da je tacna jedna od izreka: 1. Duga kosa kratka pamet. 2. Velicina grudi i IQ zene su u obrnutoj proporciji Jbg....😰 3
Sandradjer Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 (edited) 57 minutes ago, Mel said: Ne bih, imam lepe plavetne ochi. uostalom stavish sochiva Sledeci zeli da pojede picu, umesto toga pojesce neshto shatro dijetalno u kolichinama da je mogao slobodno i picu da naruchi. Ne zeli picu, ali zeli dobro parce mesa (i to ce i jesti). Sledeci razmislja zasto bi iko pozeleo da promeni boju ociju Edited February 9, 2024 by Sandradjer
x500 Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 (edited) 10 minutes ago, Sandradjer said: Sledeci razmislja zasto bi iko pozeleo da promeni boju ociju Deo kroz koji gledam je transparentan i to je bitno. Sta drugi vide, koje su mi boja ociju, mi nije bitno. Sledeci planira da odmara, ali onako lenjo, sutra ceo dan Edited February 9, 2024 by x500 1
Shan Jan Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Nazalost ne, ceka me posao. Sledeci bi voleo opet da padne sneg
Svemir Zeka Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Odmah sam se ošišala Da bude adekvatna korelacija
Tpojka Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 1 hour ago, Shan Jan said: Nazalost ne, ceka me posao. Sledeci bi voleo opet da padne sneg Ako ćemo tako, onda barem 40 cm suvog, sa najvišom dnevnom temperaturom od -10° C. Sljedeći jedva čeka da otopli kako valja. 1
Milosh76 Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Naravno, sneg je za brda i planine, ne za grad. Sledeci nema zimske gume
Serena Posted February 9, 2024 Posted February 9, 2024 Ima one za sva 4god doba. Sledeci zna da šiša, a nije frizer
Recommended Posts