Serena Posted February 9 Posted February 9 (edited) Da Sledeci se uverio da je tacna jedna od izreka: 1. Duga kosa kratka pamet. 2. Velicina grudi i IQ zene su u obrnutoj proporciji Edited February 9 by Serena
Tpojka Posted February 9 Posted February 9 15 minutes ago, Serena said: Da Socrates be like 22 minutes ago, Serena said: Sledeci se uverio da je tacna jedna od izreka Nisam se bavio time. Sljedeći nikad ne može da upamti: ________________.
Serena Posted February 9 Posted February 9 (edited) Prossimo (Sledeci) i Scorso (Prosli), to sam pomesala na samom pocetku jer mi je bilo logicno P prossimo= p prosli i S scorso = s sledeci i dan danas kad pricam moram da razmislim koji od dva je tacan. Sledeci parla min 3 jezika. Edited February 9 by Serena
Shan Jan Posted February 9 Posted February 9 Ne, samo Srpski i Engleski Sledeci nikad nije zaista naucio gramatiku ni jednog jezika, ukljucujuci i maternji
Serena Posted February 9 Posted February 9 Da i cesto pravim greske cak i na maternjem jeziku Sledeci pravi tortu jer mu je sutra rodjendan 1 2
Milosh76 Posted February 9 Posted February 9 Ne, bio je pre 10ak dana... a jede mi se reforma... Sledeci bi promenio boju ociju da moze.
Mel Posted February 9 Posted February 9 Ne bih, imam lepe plavetne ochi. uostalom stavish sochiva Sledeci zeli da pojede picu, umesto toga pojesce neshto shatro dijetalno u kolichinama da je mogao slobodno i picu da naruchi. 1 1
Svemir Zeka Posted February 9 Posted February 9 1 hour ago, Serena said: Da Sledeci se uverio da je tacna jedna od izreka: 1. Duga kosa kratka pamet. 2. Velicina grudi i IQ zene su u obrnutoj proporciji Jbg....😰 3
Sandradjer Posted February 9 Posted February 9 (edited) 57 minutes ago, Mel said: Ne bih, imam lepe plavetne ochi. uostalom stavish sochiva Sledeci zeli da pojede picu, umesto toga pojesce neshto shatro dijetalno u kolichinama da je mogao slobodno i picu da naruchi. Ne zeli picu, ali zeli dobro parce mesa (i to ce i jesti). Sledeci razmislja zasto bi iko pozeleo da promeni boju ociju Edited February 9 by Sandradjer
x500 Posted February 9 Posted February 9 (edited) 10 minutes ago, Sandradjer said: Sledeci razmislja zasto bi iko pozeleo da promeni boju ociju Deo kroz koji gledam je transparentan i to je bitno. Sta drugi vide, koje su mi boja ociju, mi nije bitno. Sledeci planira da odmara, ali onako lenjo, sutra ceo dan Edited February 9 by x500 1
Shan Jan Posted February 9 Posted February 9 Nazalost ne, ceka me posao. Sledeci bi voleo opet da padne sneg
Tpojka Posted February 9 Posted February 9 1 hour ago, Shan Jan said: Nazalost ne, ceka me posao. Sledeci bi voleo opet da padne sneg Ako ćemo tako, onda barem 40 cm suvog, sa najvišom dnevnom temperaturom od -10° C. Sljedeći jedva čeka da otopli kako valja. 1
Milosh76 Posted February 9 Posted February 9 Naravno, sneg je za brda i planine, ne za grad. Sledeci nema zimske gume
Serena Posted February 9 Posted February 9 Ima one za sva 4god doba. Sledeci zna da šiša, a nije frizer
Recommended Posts