February 9, 20241 yr Da Sledeci se uverio da je tacna jedna od izreka: 1. Duga kosa kratka pamet. 2. Velicina grudi i IQ zene su u obrnutoj proporciji Edited February 9, 20241 yr by Serena
February 9, 20241 yr 15 minutes ago, Serena said: Da Socrates be like 22 minutes ago, Serena said: Sledeci se uverio da je tacna jedna od izreka Nisam se bavio time. Sljedeći nikad ne može da upamti: ________________.
February 9, 20241 yr Prossimo (Sledeci) i Scorso (Prosli), to sam pomesala na samom pocetku jer mi je bilo logicno P prossimo= p prosli i S scorso = s sledeci i dan danas kad pricam moram da razmislim koji od dva je tacan. Sledeci parla min 3 jezika. Edited February 9, 20241 yr by Serena
February 9, 20241 yr Ne, samo Srpski i Engleski Sledeci nikad nije zaista naucio gramatiku ni jednog jezika, ukljucujuci i maternji
February 9, 20241 yr Da i cesto pravim greske cak i na maternjem jeziku Sledeci pravi tortu jer mu je sutra rodjendan
February 9, 20241 yr Ne, bio je pre 10ak dana... a jede mi se reforma... Sledeci bi promenio boju ociju da moze.
February 9, 20241 yr Ne bih, imam lepe plavetne ochi. uostalom stavish sochiva Sledeci zeli da pojede picu, umesto toga pojesce neshto shatro dijetalno u kolichinama da je mogao slobodno i picu da naruchi.
February 9, 20241 yr 1 hour ago, Serena said: Da Sledeci se uverio da je tacna jedna od izreka: 1. Duga kosa kratka pamet. 2. Velicina grudi i IQ zene su u obrnutoj proporciji Jbg....😰
February 9, 20241 yr 57 minutes ago, Mel said: Ne bih, imam lepe plavetne ochi. uostalom stavish sochiva Sledeci zeli da pojede picu, umesto toga pojesce neshto shatro dijetalno u kolichinama da je mogao slobodno i picu da naruchi. Ne zeli picu, ali zeli dobro parce mesa (i to ce i jesti). Sledeci razmislja zasto bi iko pozeleo da promeni boju ociju Edited February 9, 20241 yr by Sandradjer
February 9, 20241 yr 10 minutes ago, Sandradjer said: Sledeci razmislja zasto bi iko pozeleo da promeni boju ociju Deo kroz koji gledam je transparentan i to je bitno. Sta drugi vide, koje su mi boja ociju, mi nije bitno. Sledeci planira da odmara, ali onako lenjo, sutra ceo dan Edited February 9, 20241 yr by x500
February 9, 20241 yr 1 hour ago, Shan Jan said: Nazalost ne, ceka me posao. Sledeci bi voleo opet da padne sneg Ako ćemo tako, onda barem 40 cm suvog, sa najvišom dnevnom temperaturom od -10° C. Sljedeći jedva čeka da otopli kako valja.