Serena Posted February 7 Posted February 7 Boze me sacuvaj, ni njih ni supu od kornjace. Sledeci bi mogao da zakolje kokosku 😬 1
Milosh76 Posted February 7 Posted February 7 Ne... Jadna koka 😢 Sledeci vise voli bajadere od toblerona.
Sandradjer Posted February 7 Posted February 7 Ne volim ni jedno, ni drugo Sledeci misli da cizkejk nije cizkejk ako nema nekog voca
Tpojka Posted February 7 Posted February 7 Uvijek mi je bezveze taj naziv cheesecake. Čuj sir u kolač. ^ Bajadere of course. Najljepši džemper koji imaš je teget boje.
Serena Posted February 7 Posted February 7 (edited) Ne, zeleni. Kad smo kod sira u kolacu, odem ja jednom davno u Segedin sa drugaricom pa u Virag poslasticarnicu, a tamo izbor kolaca da ti pamet stane i ja ovaj cu onaj cu i i na kraju uzmem cizkejk sa borovnicama 😍Sednem, opustim se, uzmem viljuskicu da zabodem u kremastu snezno belu masu, kad ono cvr, masa tvrda kao da je od samog sira iz kalupa napravljena Da li ste nekad pili Bermet? Spoiler Ja veceras nasla od letos zaboravljenu flasu kupljenu u jednom vinskom podrumu na Fruskoj Gori, bas sam joj se obradovala 😍 Edited February 7 by Serena
Tpojka Posted February 7 Posted February 7 Nikad čuo. Možda i jesam. Sljedeći je čuo za Bermet te će podijeliti saznanje i opis.
Serena Posted February 7 Posted February 7 Desertno vino sa Fruske Gore koje se pilo na Beckom dvoru i na Titaniku. https://en.wikipedia.org/wiki/Bermeta Ima bela i crna varijanta, meni je bolja crna. Sledeci voli da obilazi vinske podrume i degustira vino, sir, pršutu...
Sandradjer Posted February 8 Posted February 8 To sve volim, samo nemam priliku da obilazim Sledeci jedva ceka vikend 1
Svemir Zeka Posted February 8 Posted February 8 Da, jer imam pravo na jedan cheat obrok Sledeći danas ima relaxed dan
Mel Posted February 8 Posted February 8 12 minutes ago, Milosh76 said: Ne Sledeci nema kreditnu karticu Ne znam, imam dopola. Sledeci mrzi psihopate.
Sandradjer Posted February 8 Posted February 8 Ne mrzim nikoga, bukvalno nikoga, ne znam za to osecanje. Hvala nebesima na tome. Sledecem je danas jedan suuuuper dan 1
Shan Jan Posted February 8 Posted February 8 Pa... bolji nego mnogi zadnji tako da cemo se sloziti. Mada morao da otkazem pivo jer opet slabost stigla. Sledeci voli graju dece
Milosh76 Posted February 8 Posted February 8 Ne mislim - znam 😃 Sledeci pravi razliku izmedju humora i cinizma.
Recommended Posts