Svemir Zeka Posted February 6 Posted February 6 Sledeći smatra da je više puta pogrešio u ponašanju jer je bio previše samouveren u sopstvenu ispravnost.
Sandradjer Posted February 7 Posted February 7 Mislim da je umereno. Mada mi je prazna glava, istrenirana u skoli na teraj dalje. Sledeci voli sutlijas
Filozof manijak Posted February 7 Posted February 7 Volim da ga kusam, ne volim da ga pravim Sledeći ne voli čokoladu s pirinčem rižom
Milosh76 Posted February 7 Posted February 7 Tako je Sledeci vise voli cokoladu noaset nego sa celim lesnicima. 1
Sandradjer Posted February 7 Posted February 7 Neeee Sledeci najvise voli obicnu mlecnu cokoladu bez dodataka
Svemir Zeka Posted February 7 Posted February 7 Ne volim čokolade uopće, najlakše mi je bez njih ovih dana Sledeći voli da čita 5 knjiga istovremeno. 1
Milosh76 Posted February 7 Posted February 7 Ne, ali gledam bar 5 serija istovremeno. Sledeci je bio skoro u Escape roomu i super se proveo 1
Sandradjer Posted February 7 Posted February 7 Nisam nikad bila ali hocu da idem. Sledeci je nejeshan
Serena Posted February 7 Posted February 7 Ni jesna ni nejeshna umerena. Sledeci pati od zatvora narocito zimi.
Sandradjer Posted February 7 Posted February 7 Kakvo pitanje Nisam primetila neke promene u zavisnosti od godisnjeg doba Sledeci je neka poznata licnost ili bi voleo da bude
Tpojka Posted February 7 Posted February 7 Naprotiv. To both. Sljedeći lakše podnosi zatvor u proljeće nego u jesen. 1
Serena Posted February 7 Posted February 7 15 minutes ago, Sandradjer said: Nisam primetila neke promene u zavisnosti od godisnjeg doba Sretnice 1 minute ago, Tpojka said: Sljedeći lakše podnosi zatvor u proljeće nego u jesen. Ja ga imam samo zimi Sledeci ne sme da uhvati golom rukom ni jednu bubu.
Sandradjer Posted February 7 Posted February 7 Smem, ne bas svaku. Nisam gadljiva Zenskakafana.rs ne otvaraj Spoiler Probava (u smislu zatvora) moze da se poremeti od previse seksa. Pa ti vidi sta zimi radis Sledeci je jeo neke bube 1 1
Recommended Posts