Tpojka Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Nema. Sljedeći će da objasni šta znači nepravilno pijenje vode.
Milosh76 Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Umesto da pijem casu ili dve, ja popijem litar u cugu... isto
Sandradjer Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Nepravilno pijenje vode je kad je pijes samo ako si zedan Sledeci ce da navede svoju najvecu vrlinu i svoju najvecu manu?
Shan Jan Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Mlogo sam spreman da zalegnem za druge ljude i... mnogo se lako naljutim Isto 2
Nikodije Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 15 hours ago, Sandradjer said: Sledeci ce da navede svoju najvecu vrlinu i svoju najvecu manu? Neće Isto 1 1
Mel Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 24 minutes ago, Nikodije said: Neće Isto Nah. Sledeci ima pantalone u ormanu u koje ima da udje - opet - za dva meseca.
Shan Jan Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Aj da vidimo, uglavnom mi se redjaju one u koje vise ne mogu da udjem nakon dva meseca Sledeci ce nam reci svoju najvecu vrlinu i manu
Milosh76 Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Danas nam je divan dan, nasem @Shan Jan rodjendan Previse verujem ljudima... Previse verujem ljudima Isto. 1
Sandradjer Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 (edited) I ja bzv pitam. Tesko je pitanje. Vrlina - cesto mi kazu da delujem umirujuce na druge ljude, dobra mi energija Mana - neodlucna sam preko normale Isto I za slavljenika Edited February 6, 2024 by Sandradjer 1
Tpojka Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Vrlina - odlučan. Mana - nekad radim na svoju štetu (extra mile fazoni). ^ ^Srećan rodjendan. Sljedećeg čeka torta. 1
Svemir Zeka Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Svi su vam odgovori kao kad misice kažu "previše sam iskrena" Vrlina - uvek pomažem Mana - lažov sam, prepredena, namazana, nepouzdana, neuredna, lenja, manipulišem ljudima. Nedovoljno pameti maskiram manipulativnošću. Sve u svemu, polusmrad. Isto. 1 1 2 1
Nikodije Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 11 minutes ago, Svemir Zeka said: Svi su vam odgovori kao kad misice kažu "previše sam iskrena" Vrlina - uvek pomažem Mana - lažov sam, prepredena, namazana, nepouzdana, neuredna, lenja, manipulišem ljudima. Nedovoljno pameti maskiram manipulativnošću. Sve u svemu, polusmrad. Isto. Ali komedija. "Radim na svoju štetu", "previše verujem ljudima". I mane su im vrline, kakvi ljudi jbt 1
Filozof manijak Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 Zeka pobedijo, zaključavaj topik! 1 1
Sandradjer Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 14 minutes ago, Nikodije said: Ali komedija. "Radim na svoju štetu", "previše verujem ljudima". I mane su im vrline, kakvi ljudi jbt Ti napisa da neces da odgovoris, pa si se predomislio
Sandradjer Posted February 6, 2024 Posted February 6, 2024 10 minutes ago, Filozof manijak said: Zeka pobedijo, zaključavaj topik! Lozi se 1
Recommended Posts