Tpojka Posted February 5 Posted February 5 Nema. Sljedeći će da objasni šta znači nepravilno pijenje vode.
Milosh76 Posted February 5 Posted February 5 Umesto da pijem casu ili dve, ja popijem litar u cugu... isto
Sandradjer Posted February 5 Posted February 5 Nepravilno pijenje vode je kad je pijes samo ako si zedan Sledeci ce da navede svoju najvecu vrlinu i svoju najvecu manu?
Shan Jan Posted February 6 Posted February 6 Mlogo sam spreman da zalegnem za druge ljude i... mnogo se lako naljutim Isto 2
Nikodije Posted February 6 Posted February 6 15 hours ago, Sandradjer said: Sledeci ce da navede svoju najvecu vrlinu i svoju najvecu manu? Neće Isto 1 1
Mel Posted February 6 Posted February 6 24 minutes ago, Nikodije said: Neće Isto Nah. Sledeci ima pantalone u ormanu u koje ima da udje - opet - za dva meseca.
Shan Jan Posted February 6 Posted February 6 Aj da vidimo, uglavnom mi se redjaju one u koje vise ne mogu da udjem nakon dva meseca Sledeci ce nam reci svoju najvecu vrlinu i manu
Milosh76 Posted February 6 Posted February 6 Danas nam je divan dan, nasem @Shan Jan rodjendan Previse verujem ljudima... Previse verujem ljudima Isto. 1
Sandradjer Posted February 6 Posted February 6 (edited) I ja bzv pitam. Tesko je pitanje. Vrlina - cesto mi kazu da delujem umirujuce na druge ljude, dobra mi energija Mana - neodlucna sam preko normale Isto I za slavljenika Edited February 6 by Sandradjer 1
Tpojka Posted February 6 Posted February 6 Vrlina - odlučan. Mana - nekad radim na svoju štetu (extra mile fazoni). ^ ^Srećan rodjendan. Sljedećeg čeka torta. 1
Svemir Zeka Posted February 6 Posted February 6 Svi su vam odgovori kao kad misice kažu "previše sam iskrena" Vrlina - uvek pomažem Mana - lažov sam, prepredena, namazana, nepouzdana, neuredna, lenja, manipulišem ljudima. Nedovoljno pameti maskiram manipulativnošću. Sve u svemu, polusmrad. Isto. 1 1 2 1
Nikodije Posted February 6 Posted February 6 11 minutes ago, Svemir Zeka said: Svi su vam odgovori kao kad misice kažu "previše sam iskrena" Vrlina - uvek pomažem Mana - lažov sam, prepredena, namazana, nepouzdana, neuredna, lenja, manipulišem ljudima. Nedovoljno pameti maskiram manipulativnošću. Sve u svemu, polusmrad. Isto. Ali komedija. "Radim na svoju štetu", "previše verujem ljudima". I mane su im vrline, kakvi ljudi jbt 1
Sandradjer Posted February 6 Posted February 6 14 minutes ago, Nikodije said: Ali komedija. "Radim na svoju štetu", "previše verujem ljudima". I mane su im vrline, kakvi ljudi jbt Ti napisa da neces da odgovoris, pa si se predomislio
Sandradjer Posted February 6 Posted February 6 10 minutes ago, Filozof manijak said: Zeka pobedijo, zaključavaj topik! Lozi se 1
Recommended Posts