February 2, 20241 yr 4 minutes ago, Ted said: objasni mi šta se od mene očekuje i ja ću reagovati, ako se reakcija ne kosi sa zakonom, moralom ili dolazim u opasnost da dođem na snajper moderacije ja sam na ovaj topik upao danas pošto sam pogrešno kliknuo, nisam siguran da sam ikada bio ovde niti znao da ovo postoji fali samo " ili da me zena ne grdi..."
February 2, 20241 yr Dobro dosao @Ted kod nas ovde. Samo @Milosh76 igra ovo pasionirano postujuci pravila. Meni shift na tastaturi radi Sledeci je seo i mrzi ga da ustane
February 2, 20241 yr Gennaro Contaldo i Antonio Carluccio. Sledeci zna sta na italijanskom znaci rec curva (cita se kurva)
February 3, 20241 yr Imam ih jedno 500 komada, skupljam ih po hard disku ko slicice. Sledeci je zahvalan na ljudima oko sebe
February 3, 20241 yr Zvucis kao Djokovic Naravno da jesam, svi su mi super, familija i prijatelji Sledeci je danas jeo mandarine
February 3, 20241 yr Ne vredjaj! Jesam! Mogu tonu da pojedem. Sledeci voli da zabija nos u druge ljude (ne u njihove zivota, u njih fizicki)
February 3, 20241 yr 40 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci voli da zabija nos u druge ljude 4 minutes ago, Milosh76 said: Sledeci ima mekane usi. nadam se da sledi pitanje za grlo ipak ne Edited February 3, 20241 yr by Nikodije