Shan Jan Posted February 2 Posted February 2 10 minutes ago, Svemir Zeka said: zeka oberdrkoš na poslu. Pojedi jednu cokoladu videces kako ce ti odma biti bolje 1
Filozof manijak Posted February 2 Posted February 2 15 minutes ago, Sandradjer said: Dje s ti? Eve me!
Filozof manijak Posted February 2 Posted February 2 (edited) 1 hour ago, Sandradjer said: Napisi recenicu sa pet slova Edited February 2 by Filozof manijak 2
Svemir Zeka Posted February 2 Posted February 2 17 minutes ago, Shan Jan said: Pojedi jednu cokoladu videces kako ce ti odma biti bolje Imam neslatku čokoladu za dijabetičare 1
Milosh76 Posted February 2 Posted February 2 SLedeci gleda @Tpojka i pita se sto dozvoljava unistavanje teme!
Tpojka Posted February 2 Posted February 2 Gleda i ne pita. Sljedećem ne smeta bezazlen predah od teme.
Filozof manijak Posted February 2 Posted February 2 Tačno, mala promena uvek prija. Sledeći misli da Miloš malo prozbiljnoshvata ovu temu.
Milosh76 Posted February 2 Posted February 2 Netacno, SLedeci misli da bi bilo zanimljvo da se @Ted ukljuci
Tpojka Posted February 2 Posted February 2 Nisam siguran koliko i da li bi mu forma odgovarala. Sljedeći bi rado popravio shift na tastaturi.
Ted Posted February 2 Posted February 2 (edited) 5 minutes ago, Milosh76 said: Netacno, SLedeci misli da bi bilo zanimljvo da se @Ted ukljuci objasni mi šta se od mene očekuje i ja ću reagovati, ako se reakcija ne kosi sa zakonom, moralom ili dolazim u opasnost da dođem na snajper moderacije ja sam na ovaj topik upao danas pošto sam pogrešno kliknuo, nisam siguran da sam ikada bio ovde niti znao da ovo postoji Edited February 2 by Ted
Milosh76 Posted February 2 Posted February 2 4 minutes ago, Tpojka said: Nisam siguran koliko i da li bi mu forma odgovarala. Sljedeći bi rado popravio shift na tastaturi. Just now, Ted said: objasni mi šta se od mene očekuje i ja ću reagovati, ako se reakcija ne kosi sa zakonom, moralom ili dokazim u opasnost da dođem na snajper moderacije ja sam na ovaj topik upao danas pošto sam pogrešno kliknuo, nisam siguran da sam ikada bio ovde niti znao da ovo postoji Odgovoris na predhodno pitanje, recimo ovo boldovano...i onda napises novo u istom maniru... Sledeci bi... pa nesto sto ti padne na pamet.
Recommended Posts