Shan Jan Posted January 31 Posted January 31 Boli tu i tamo od ovog virusa Sledeci ima tabane hrapave ko smirglu 2
Svemir Zeka Posted January 31 Posted January 31 Upravo sam ih pedikirala Sledeći ima malo stopalo u odnosu na telo
Klara Posted January 31 Posted January 31 Neka mi se dopadaju, ali mi se ne dopada Pikasova ličnost. Sledeći misli da je Gala manipulisala Salvadorom Dalijem.
Sandradjer Posted January 31 Posted January 31 Ne mislim. Nekad sam bila opsednita njima, ali proslo je Sledeci zna kako se zove ova formula
Shan Jan Posted January 31 Posted January 31 3 minutes ago, Sandradjer said: Ne mislim. Nekad sam bila opsednita njima, ali proslo je Sledeci zna kako se zove ova formula Jel ovo? Sledeci je bio u bioskopu Zvezda i recice nam kako je bilo 1
Sandradjer Posted January 31 Posted January 31 (edited) Nije, jel vidis log i exp Hahahaha tek sad vidim sisicu Edited January 31 by Sandradjer
Svemir Zeka Posted January 31 Posted January 31 Bila sam. Jednom sam gledala Noć veštica 150.deo, sedeli smo samo dečko i ja, i još jedan par ispred....smorili smo se ko grlice Sledeći je bio u bioskopu Partizan i reći će nam kako mu je bilo i šta je radio 1
booyaka Posted January 31 Posted January 31 Bio sam nekoliko puta, gledao film sa Silvijom Kristel "Konkord" za koji se ispostavilo da je regularni igrani 😭 Gledao sam još filmova tamo, ali ovo mi je ostalo najživlje u sećanju. Sledeći je tužan večeras i razmišlja da Žoca počne da zove Robija 1
Serena Posted January 31 Posted January 31 20 minutes ago, Sandradjer said: Ne mislim. Nekad sam bila opsednita njima, ali proslo je Sledeci zna kako se zove ova formula Jel to nama neko zaljubljen 2
Sandradjer Posted January 31 Posted January 31 Bravo @Serena. Mislila sam da si strucnjakinja za tenis, a ti si i za matematiku, ovaj ljubav
Sandradjer Posted February 1 Posted February 1 23 hours ago, booyaka said: Sledeći je tužan večeras i razmišlja da Žoca počne da zove Robija Proslo je veceras Sledeci se umorio danas
Serena Posted February 1 Posted February 1 Jako, a jis nisam sve zavrsila 🥴 Stizu gosti sutra... Sledeci pravi bas dobre lazanje.
Recommended Posts