January 30, 20241 yr Ne, dosta sam poslova promenio u karijeri™, sad idem samo ako me isteraju. A neće, vole me. Doduše firma propada, pa ću svakako otići. Sledeći razume važnost samousavršavanja.
January 30, 20241 yr Ne, prvo sam muz, a potom prijatelj i sve drugo Sledeci pridrzava vrata starijim komsijama pri izlasku i ulasku u zgradu ili lift
January 30, 20241 yr Da. Danas pridržao i mladjem (nosio je nešto, mada u jednoj ruci). U nedelju sam pridržao starijem, bila je situacija Larry David sa lopticom za golf jbg. Sljedeći ima u planu da nauči skijati.
January 31, 20241 yr Da, brokoli. Danas kuvanje, samo kaficu da popijem Sledeci zna bez sekudne razmisljanja koji je danas datum
January 31, 20241 yr Znam, stigla plata Sledeci ima uskoro rodjendan a neopisivo ga mrzi da se cima da ga slavi
January 31, 20241 yr Bio sad u nedelju, ne slavim ga godinama. Sledecem je uskoro decenijski rodjendan (20, 30, 40, 50, 60...)
January 31, 20241 yr Još 4 i po godine, na polovini sam Sledeći je dozreo za šišanje, ali mu je žao da se ošiša
January 31, 20241 yr Ide na šijacu masazu 🥰 Mala sobu 3 sa 3 a u njoj udoban krevet, pec na pelet, priguseno svetlo i tiha muzika... Sledeceg boli glava od juce. Edited January 31, 20241 yr by Serena