Svemir Zeka Posted January 28 Posted January 28 Pa što niko ne odgovara, i kaže da Spoiler I ostavi link
Filozof manijak Posted January 28 Posted January 28 Ostavi link, or gtfo Sledeći je gledao predstavu Raspomamljene...ovaj, Vesele žene vindzorske?
Sandradjer Posted January 28 Posted January 28 Taman sam nasla gace da mi idu uz karakter, pardon da me otvaraju u struku kad ulete manijak 1
Mel Posted January 28 Posted January 28 59 minutes ago, Sandradjer said: Taman sam nasla gace da mi idu uz karakter, pardon da me otvaraju u struku kad ulete manijak Tu sam, izleteo mi fishbajn juche opet iz prepotopske Lisce, tako da ce neshto novo morsti da padne. Sad segsi ili ne to je vec u oku posmatracha :( Sledeci razmishlja da napishe neku knjigu ili makar novelu.
Filozof manijak Posted January 28 Posted January 28 Gandalf, Ljiljana Smajlović i Domar iz one hrvatske škole. Sledeći nije prethodni.
Shan Jan Posted January 28 Posted January 28 Tucao mene virus Sledeci je citao neku manje poznatu knjigu koja ga je oduvala, koju?
Shan Jan Posted January 28 Posted January 28 Ja, Fedajin. Autobiografija palestinskog borca za slobodu/teroriste/upisati po zelji. Isto
Shan Jan Posted January 30 Posted January 30 Ajmo ljudi, bilo sta sto vas je oduvalo. Kljakavi sportisti stop!
Sandradjer Posted January 30 Posted January 30 7 minutes ago, Shan Jan said: Ajmo ljudi, bilo sta sto vas je oduvalo. Kljakavi sportisti stop! Da menjamo pitanje Spoiler Shanjane inspiracijo moja... Da li ste videli Sinerovo slatko obelezje na obrazu? 1
Filozof manijak Posted January 30 Posted January 30 Jesmo Sledeći je pobornik izjave: Knjige, knjige, braćo draga, a ne reket i praporci! 1 1
Recommended Posts