Serena Posted January 27 Posted January 27 18 hours ago, Sandradjer said: Ne posedujem to Sledeci na putovanja nosi jastuk Kad god je to moguce. Uzasava me pomisao da se na njemu znojio neko pre mene Spoiler Nosim i svoje peskire od kad sam videla da u hotelu sa peskirima prethodnih gostiju glancaju kupatilo Juce mi rece poznanica koja radi u agenciji za ciscenje, bila da sprema neku teretanu i rekli joj da sa briskom kojim custi pod obrise i klupe u svlacionici 16 hours ago, Tpojka said: Ne. Sljedeći na putovanje nosi rezervne gaće. Mislis na jednodnevo putovanje? Ne Sledeci kad otvori haubu stvarno zna u sta da gleda ili je ni ne otvara kad auto nece da upali.
Tpojka Posted January 27 Posted January 27 3 minutes ago, Serena said: Mislis na jednodnevo putovanje? Spoiler
Milosh76 Posted January 27 Posted January 27 1 hour ago, Serena said: Sledeci kad otvori haubu stvarno zna u sta da gleda ili je ni ne otvara kad auto nece da upali. Znam sta gledam u nacelu, al ne znam da popravim. Sledeci voli da jede burgere
Klara Posted January 27 Posted January 27 Slabo. Sledeći zna razliku između burgera i pljeskavice i sad će to lepo da mi objasni.
Shan Jan Posted January 27 Posted January 27 Vrlo prosto Klaro, burgeri su od cistog govedjeg mesa dok su pljeskavice od mesavine govedjeg i svinjeceg mesa plus dodas zacine i luka. Zato su burgeri dosta neutralni a pljeska zna da sama po sebi bude i ukusna i slasna. Sledeci voli kad je na bolovanju (bar kad su virusi i prehlade u pitanju)
Svemir Zeka Posted January 27 Posted January 27 Ne previše, odbija mi se od plate Pobrkali smo opet topike (bili) Sledeći zna španski jezik iako ne zna odakle ga zma
Filozof manijak Posted January 27 Posted January 27 Ne znam, i ne znam odakle ga ne znam. Sledeći će napisati još jednu rečenicu sa trostrukom negacijom
Shan Jan Posted January 27 Posted January 27 Mislim da je srpski jezik nametanje logike gde je nema Sledeci misli da bi ceo Balkan bio mnogo bolje mesto da je ostalo slovo Jat umesto sto smo dobili ekavicu, ikavicu, jekavicu itd...
Filozof manijak Posted January 27 Posted January 27 Ne mislim, (kako bi se onda zvao rahmetli JAT) Sledećem je jasna elementarna bazna transformacija.
Sandradjer Posted January 27 Posted January 27 (edited) Naravno Sledeci zna tablicu integrala Ispravka. Dobro je sto ovo niko ne cita Edited January 27 by Sandradjer 1
Svemir Zeka Posted January 27 Posted January 27 Ne. Sledeći trenutno prelistava online prodavnicu segsi veša.
Recommended Posts