January 27, 20241 yr On 26. 1. 2024. at 19:30, Sandradjer said: Ne posedujem to Sledeci na putovanja nosi jastuk Kad god je to moguce. Uzasava me pomisao da se na njemu znojio neko pre mene Reveal hidden contents Nosim i svoje peskire od kad sam videla da u hotelu sa peskirima prethodnih gostiju glancaju kupatilo Juce mi rece poznanica koja radi u agenciji za ciscenje, bila da sprema neku teretanu i rekli joj da sa briskom kojim custi pod obrise i klupe u svlacionici On 26. 1. 2024. at 21:20, Tpojka said: Ne. Sljedeći na putovanje nosi rezervne gaće. Mislis na jednodnevo putovanje? Ne Sledeci kad otvori haubu stvarno zna u sta da gleda ili je ni ne otvara kad auto nece da upali.
January 27, 20241 yr On 27. 1. 2024. at 13:36, Serena said: Mislis na jednodnevo putovanje? Reveal hidden contents
January 27, 20241 yr On 27. 1. 2024. at 13:36, Serena said: Sledeci kad otvori haubu stvarno zna u sta da gleda ili je ni ne otvara kad auto nece da upali. Znam sta gledam u nacelu, al ne znam da popravim. Sledeci voli da jede burgere
January 27, 20241 yr Slabo. Sledeći zna razliku između burgera i pljeskavice i sad će to lepo da mi objasni.
January 27, 20241 yr Vrlo prosto Klaro, burgeri su od cistog govedjeg mesa dok su pljeskavice od mesavine govedjeg i svinjeceg mesa plus dodas zacine i luka. Zato su burgeri dosta neutralni a pljeska zna da sama po sebi bude i ukusna i slasna. Sledeci voli kad je na bolovanju (bar kad su virusi i prehlade u pitanju)
January 27, 20241 yr Ne previše, odbija mi se od plate Pobrkali smo opet topike (bili) Sledeći zna španski jezik iako ne zna odakle ga zma
January 27, 20241 yr Ne znam, i ne znam odakle ga ne znam. Sledeći će napisati još jednu rečenicu sa trostrukom negacijom
January 27, 20241 yr Mislim da je srpski jezik nametanje logike gde je nema Sledeci misli da bi ceo Balkan bio mnogo bolje mesto da je ostalo slovo Jat umesto sto smo dobili ekavicu, ikavicu, jekavicu itd...
January 27, 20241 yr Ne mislim, (kako bi se onda zvao rahmetli JAT) Sledećem je jasna elementarna bazna transformacija.
January 27, 20241 yr Naravno Sledeci zna tablicu integrala Ispravka. Dobro je sto ovo niko ne cita Edited January 27, 20241 yr by Sandradjer