January 24, 20241 yr Ne moram danas ništa posebno, samo da stignem na posao i izdidim ovakva nenašm inkana i s kosom u repu Sledeći će da doručkuje integralni leba s ništa
January 24, 20241 yr Danas preskačem doručak Sledeći namerno postavlja pitanja na ovoj temi koja nemaju veze sa njim samim Edited January 24, 20241 yr by Filozof manijak
January 24, 20241 yr 26 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci danas mora da zavrsi zadatak koji uspesno odlaze vec dosta dugo Razboleo se sef, pa je odlozeno. Nisam koristio vudu lutkice majke me!
January 24, 20241 yr 9 hours ago, Svemir Zeka said: Ne, ja se projektujem Sledećeg malo boli stomak Ne boli me stomak Sledeci je iznenada i bez najave danas promenio dan na poslu (trebalo je da odradi jedno, a odradio je nesto drugo sto uopste nije bilo u planu)
January 24, 20241 yr Jedino malo neplanski izlazio napolje na kafu. Sljedeći redovno snima QR kodove da vidi šta reklama poručuje.
January 24, 20241 yr Netacno sledeci imao svoj QR kod sa poslovnim informacijama (ime firme, kontakti, mail i sl.)
January 24, 20241 yr Da.....kao u apoteci u Černobilu 2024. Sledeći ne veruje u osiromašeni uranijum kao uzrok bolesti u Srbiji.
January 25, 20241 yr Puzzle naravno, prosto su savrsene kod uganuca noge, narocito ako nogu uganes na prosute lego kocke sledeci voli da sklapa stvari: puzzle, namestaj, komp, lego, sta god
January 25, 20241 yr Ne, više uživam da ih rastavljam i rasformiram Sledeći uživa u rastućoj entropiji