January 19, 20241 yr Ne...ja nažalost patim od somnije Sledeći voli da ceo dan ostavi nespremljen krevet i valja se u njemu.
January 20, 20241 yr Nemam. Bas gledam, nikakvog sata nema po kuci. Ni na ruci. Mobilni zamenio sve. Tacno cu danas kupiti sat. Sledeci ima kalendar na zidu.
January 20, 20241 yr Imam više bzvz lampi i treba mi još jedna Sledeći više voli da sedi u polumraku na poslu nego s punim osvetljenjem
January 20, 20241 yr Puno osvetljenje. Lose osvetljenje me uspavljuje Sledeci vise voli izlazak sunca od zalaska sunca
January 22, 20241 yr Da mada uvijek biram zapadnu stranu na odmoru. Sljedećem se dopada što je dan osjetno duži.
January 22, 20241 yr Jeste dobar, ali nije vrhunski Sledeci ne koristi MS Office nego neku alternativu
January 22, 20241 yr Google One/Drive plus Numbers i Pages. Nadam se da mi nikad neće trebati više od toga. Sljedeći nije nikad napravio Power Point prezentaciju.
January 23, 20241 yr Tačnije, ne znam šta sve može. Sljedeći na prvu zna opciju kako se u Word-u formatira ogromno prvo slovo na početku teksta.
January 23, 20241 yr Ne, samo blago depresivan Sledeci voli da kuka kako nema sta da radi a kad ga ljudi zovu mrzi ga da izvuce dupe iz kuce