Svemir Zeka Posted January 19 Posted January 19 Ne...ja nažalost patim od somnije Sledeći voli da ceo dan ostavi nespremljen krevet i valja se u njemu.
Sandradjer Posted January 20 Posted January 20 Ne vise. Odvikla sam se toga odavno Sledeci ima u stanu/kuci sat na zidu
radnik Posted January 20 Posted January 20 Nemam. Bas gledam, nikakvog sata nema po kuci. Ni na ruci. Mobilni zamenio sve. Tacno cu danas kupiti sat. Sledeci ima kalendar na zidu. 1
Svemir Zeka Posted January 20 Posted January 20 Imam više bzvz lampi i treba mi još jedna Sledeći više voli da sedi u polumraku na poslu nego s punim osvetljenjem
Sandradjer Posted January 20 Posted January 20 Puno osvetljenje. Lose osvetljenje me uspavljuje Sledeci vise voli izlazak sunca od zalaska sunca
Tpojka Posted January 22 Posted January 22 Da mada uvijek biram zapadnu stranu na odmoru. Sljedećem se dopada što je dan osjetno duži.
Milošica Posted January 22 Posted January 22 Ne. Volim mrak i misteriju. Sledeći misli da je Kolin Farel vrhunski glumac.
Milosh76 Posted January 22 Posted January 22 Jeste dobar, ali nije vrhunski Sledeci ne koristi MS Office nego neku alternativu
Tpojka Posted January 22 Posted January 22 Google One/Drive plus Numbers i Pages. Nadam se da mi nikad neće trebati više od toga. Sljedeći nije nikad napravio Power Point prezentaciju.
Svemir Zeka Posted January 23 Posted January 23 Ih Napravila sam ih ne znam koliko..... Sledeći ne zna sve opcije u Wordu.
Tpojka Posted January 23 Posted January 23 Tačnije, ne znam šta sve može. Sljedeći na prvu zna opciju kako se u Word-u formatira ogromno prvo slovo na početku teksta.
Shan Jan Posted January 23 Posted January 23 Ne, samo blago depresivan Sledeci voli da kuka kako nema sta da radi a kad ga ljudi zovu mrzi ga da izvuce dupe iz kuce
Recommended Posts