Filozof manijak Posted January 11 Posted January 11 (edited) Volem Sledeći će uživati u tradicionalnoj idili dočeka Julijanske Nove Godine Edited January 11 by Filozof manijak 1
Sandradjer Posted January 11 Posted January 11 Zavrsila sa Boooozicem. Dosta slavlja Sledeci zaspi pre ponoci
Svemir Zeka Posted January 11 Posted January 11 39 minutes ago, Sandradjer said: Pomisli svaki dan, a intenzivno razmislja kad dodje prolece Ja razmišljam i po snegu Ne zaspim pre ponoći na raspustu, nerapustom zaspim u pola 11 nakodn dva dnevna spavanja u autobusima Sledećeg nervira pesma Losing my religion ali je ipak pušta
Tpojka Posted January 11 Posted January 11 Niti pušta niti nervira. Sljedećeg nervira Red Red Wine. Spoiler 1
Tpojka Posted January 12 Posted January 12 Ne nervira me muzika. Sljedeći je skoro dogledao neku seriju.
Filozof manijak Posted January 12 Posted January 12 (edited) Slabo divanim madžarski gledam serije sledeći je danas veseo&razdragan kao mlada pred defloraciju Edited January 12 by Filozof manijak 1
Tpojka Posted January 12 Posted January 12 Nemam toliku mogućnost identifikacije sa mladom ali poslije par dana prehlade - oran za posao, što se kaže. Sljedeći se javlja s telefona.
Tpojka Posted January 12 Posted January 12 Ne. Tačnije nisam ga odavno uplatio. Sad cijedim HBO Max. Sljedeći je imao dobar radni plan za danas koji trenutno ispravlja sa Albuquerque azimuta.
Shan Jan Posted January 14 Posted January 14 Moj zivot je dobar plan koji niko ne sprovodi Sledeci ima zavisnost koju ne moze da izleci
Klara Posted January 17 Posted January 17 5 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci skuplja... sta? Sledeći bi voleo da na poklon dobije kamen tigrovo oko. A možda i opal. 1
Recommended Posts