Mel Posted January 6 Posted January 6 1 hour ago, Svemir Zeka said: Jeste Sledeći je odlučio da se odmori al stvarno Dumre? Sledeci je u krizi srednjeg doba. 1
Svemir Zeka Posted January 6 Posted January 6 Jok, samo da poodbija poslove koji nisu baš stani-pani. Verovatno jesam. Sledeći igra igrice za decu.
Serena Posted January 6 Posted January 6 Nikada ne igram igrice ali zato izgubim vreme na neke druge gluposti. Sledeci misli da vlasnike pasa koji ostave na trotoaru kaku njihovih ljubimaca treba namazati istim po glavi Spoiler Upravo sam oprala cipelu umazanu govancom 1
Filozof manijak Posted January 6 Posted January 6 Ne mislim, već mislim da treba gledati kuda se gazi. Sledeci nema kućnog ljubimca.
Sandradjer Posted January 6 Posted January 6 Ne kuva, dobice ih Sledeci je danas pojeo barem jednu vocku
Zico Posted January 6 Posted January 6 Nisam, ali sad cu jednu jabuku da pojedem. Sledeci je dobio barem jednu cestitku u stihu za vreme ovih praznika.
Sandradjer Posted January 6 Posted January 6 Nije . Ako ne racunam viber cestitke Sledeci ne zna sta ce za veceru
Filozof manijak Posted January 6 Posted January 6 Tačno, izbor je prevelik, završiću kao Buridanovo mogare Sledeći brekće koliko se prejeo.
Mel Posted January 6 Posted January 6 Ne bas, jesam jela ali nisam se totalno prejela. Sledeci ima neki jasan glavni zivotni cilj/ zelju. Koju?
Shan Jan Posted January 6 Posted January 6 Da smrsam. It's not the destination, it's the journey! Isto
Tpojka Posted January 8 Posted January 8 Sve bez nervoze. Sljedeći procentualno više voli slatke pite od slanih.
Recommended Posts