Shan Jan Posted January 5 Posted January 5 Nisam napravio nikakve planove - ergo ispunjavam uslove Sledeci je obecao sebi da ce u novoj godini..?
Sandradjer Posted January 5 Posted January 5 Da kupi crvene gace protiv uroka Sledeci moze da se istusira za 5 minuta 1 1
booyaka Posted January 5 Posted January 5 Tuširanje ti je izgleda omiljena tema 😂, da, ako se potrudim mogu Sledeći razmišlja o narednom putovanju odmah čim se vrati sa poslednjeg 1 1
Sestre Bronte Posted January 5 Posted January 5 ne, obično imam planirano bar tri meseca putovanja unapred sledeći vežba redovno (tjelovežbe, ne iz zbirke zadataka) 1
Milosh76 Posted January 5 Posted January 5 Jedno vreme jesam, pa sam prestao, sad me mrzi, a plasim se i da ne povredim ledja Sledeci ima diskus herniju.
Sestre Bronte Posted January 5 Posted January 5 da imam nju, a ne ovo što imam, častio bih (sebe) sledeći više voli pivo od vina
Filozof manijak Posted January 5 Posted January 5 Jeste Da li je tačno da umiljato jagnje dvije ovce sisa?
Tpojka Posted January 5 Posted January 5 Zavisi od ovčica. Sljedeći no matter what uvijek ima keca u rukavu.
Svemir Zeka Posted January 5 Posted January 5 2 hours ago, Filozof manijak said: Da li je tačno da umiljato jagnje dvije ovce sisa? Tačno je. Može i tri... 13 minutes ago, Tpojka said: Sljedeći no matter what uvijek ima keca u rukavu. Uglavnom. Trudim se da za sve imam bekap. Sledeći je prilično temperamentan. Čak i previše
Tpojka Posted January 5 Posted January 5 Moglo bi to i bolje. Sljedeći pije vodu uz sve i jedan alkohol.
Serena Posted January 5 Posted January 5 Ne uz prosecco. Sledeci je odrastao u kuci gde se pravila slatka cesnica
Shan Jan Posted January 6 Posted January 6 Suprotno, obozavam ladnocu Sledeci voli da se vuce po krevetu celo jutro
Recommended Posts