Shan Jan Posted January 5 Posted January 5 Naravno. Podbadanje = frustracija. Sledeci voli minimalizam
Shan Jan Posted January 5 Posted January 5 Sreca ne postoji, samo verovatnoca Sledeci mora da udje u srz toga kako nesto radi kad ga to zanima.
Klara Posted January 5 Posted January 5 Jooooj, @Shan Jan mi nije lupio palac dole, gde ćeš veće sreće! Ne podbadam, majke mi, ozbiljno slavim, hahah. 1
Klara Posted January 5 Posted January 5 6 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci mora da udje u srz toga kako nesto radi kad ga to zanima. O, da, sve satove i sprave su sklanjali od mene. Dobro je što nisam odrastala u Africi, trčala bih i lavovima u susret. Kod sledećeg postoji neki predmet u kom ne bi mogao da pomogne školarcu? 1
Filozof manijak Posted January 5 Posted January 5 (edited) Ne postoji. Kratko i jasno Sledeci zna da izvede Klapejronovu jednačinu. Edited January 5 by Filozof manijak
Tpojka Posted January 5 Posted January 5 Definitivno. Ako bih prije toga izguglao šta je. Najčudnije* prevozno sredstvo koje je [sljedeći] koristio je? *Subjektivnim razmatranjem.
Filozof manijak Posted January 5 Posted January 5 Nisam, mršav sam od amfetamina Sledeći je uvek uzimao više od 2 bombone iz onih kesica Uzmi dve.
booyaka Posted January 5 Posted January 5 Ne, ne volim nešto bombone, uzmem jednu kad mi ponude. Sledeći više razmišlja o česnici nego o desnici
Sandradjer Posted January 5 Posted January 5 Naravno da da, mada i o cesnici ne razmisljam nesto puno Sledecem se spava
Milosh76 Posted January 5 Posted January 5 Hronicno poslednje bar 2 nedelje Sledeci je napravio planove za 2024 tacno takve, da je nemoguce da ih ne ispuni
Recommended Posts