January 5, 20241 yr Sreca ne postoji, samo verovatnoca Sledeci mora da udje u srz toga kako nesto radi kad ga to zanima.
January 5, 20241 yr Jooooj, @Shan Jan mi nije lupio palac dole, gde ćeš veće sreće! Ne podbadam, majke mi, ozbiljno slavim, hahah.
January 5, 20241 yr 6 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci mora da udje u srz toga kako nesto radi kad ga to zanima. O, da, sve satove i sprave su sklanjali od mene. Dobro je što nisam odrastala u Africi, trčala bih i lavovima u susret. Kod sledećeg postoji neki predmet u kom ne bi mogao da pomogne školarcu?
January 5, 20241 yr Ne postoji. Kratko i jasno Sledeci zna da izvede Klapejronovu jednačinu. Edited January 5, 20241 yr by Filozof manijak
January 5, 20241 yr Definitivno. Ako bih prije toga izguglao šta je. Najčudnije* prevozno sredstvo koje je [sljedeći] koristio je? *Subjektivnim razmatranjem.
January 5, 20241 yr Nisam, mršav sam od amfetamina Sledeći je uvek uzimao više od 2 bombone iz onih kesica Uzmi dve.
January 5, 20241 yr Ne, ne volim nešto bombone, uzmem jednu kad mi ponude. Sledeći više razmišlja o česnici nego o desnici
January 5, 20241 yr Hronicno poslednje bar 2 nedelje Sledeci je napravio planove za 2024 tacno takve, da je nemoguce da ih ne ispuni