January 3, 20241 yr Ne Sledeci dolazak NG dozivljava kao dobijanje na poklon nove sveske koju treba da ispise nekim lepim dogadjajima. Edited January 3, 20241 yr by Serena
January 3, 20241 yr Ufff... Vise sveske pune sranja koja cekaju da se rese Sledeci bi se najteze odrekao..?
January 3, 20241 yr Trenutno tplog perjanog pokrivaca. Sledeceg jako nervira srpski inat kao pokretacka snaga. Edited January 3, 20241 yr by Serena
January 3, 20241 yr Naprotiv, da mi nema njega pola dtvari ne bih isterao do kraja. Sledeci bi voleo da je vise disciplinovan nego inadzija
January 3, 20241 yr 17 minutes ago, Svemir Zeka said: Daaaaa Sledeći ispunjava svoje ciljeve, iako je inadžija. Uglavnom. Zbunjena sam ustvari. Jel mogu da razmislim. Sledeci mnogo voli da sheta shto po prirodi shto po gradu.
January 3, 20241 yr 14 minutes ago, Mel said: Uglavnom. Zbunjena sam ustvari. Jel mogu da razmislim. Kompleksna struktura
January 3, 20241 yr 48 minutes ago, Mel said: Uglavnom. Zbunjena sam ustvari. Jel mogu da razmislim. Sledeci mnogo voli da sheta shto po prirodi shto po gradu. Obozavam, al samo u drustvu. Sledeci ima na ignoru sledece topice..?
January 3, 20241 yr Ovaj i onaj pitaš me, pitam te Sledeći zna da nacrta tri sp2 elektronske orbitale.
January 3, 20241 yr Gle to laže. Ne znam, naučiću tebi u inat! Sledeći bi voleo da ume da crta kao neki na onoj pppnešto temi gde se pogađaju filmovi, muzika, knjige...
January 3, 20241 yr U ljubavi? Ma nula. Al zato znam jako da budem ljubomoran na stvari koje je neko ostvario a ja jos nisam. isto