Mil@n Posted January 3 Posted January 3 Bilo je i pre. Sledeći je veliki kolekcionar nečega. Ako da, čega.
Serena Posted January 3 Posted January 3 (edited) Ne Sledeci dolazak NG dozivljava kao dobijanje na poklon nove sveske koju treba da ispise nekim lepim dogadjajima. Edited January 3 by Serena
Shan Jan Posted January 3 Posted January 3 Ufff... Vise sveske pune sranja koja cekaju da se rese Sledeci bi se najteze odrekao..? 1
Serena Posted January 3 Posted January 3 (edited) Trenutno tplog perjanog pokrivaca. Sledeceg jako nervira srpski inat kao pokretacka snaga. Edited January 3 by Serena
Shan Jan Posted January 3 Posted January 3 Naprotiv, da mi nema njega pola dtvari ne bih isterao do kraja. Sledeci bi voleo da je vise disciplinovan nego inadzija
Svemir Zeka Posted January 3 Posted January 3 Daaaaa Sledeći ispunjava svoje ciljeve, iako je inadžija.
Mel Posted January 3 Posted January 3 17 minutes ago, Svemir Zeka said: Daaaaa Sledeći ispunjava svoje ciljeve, iako je inadžija. Uglavnom. Zbunjena sam ustvari. Jel mogu da razmislim. Sledeci mnogo voli da sheta shto po prirodi shto po gradu. 1
Svemir Zeka Posted January 3 Posted January 3 14 minutes ago, Mel said: Uglavnom. Zbunjena sam ustvari. Jel mogu da razmislim. Kompleksna struktura
Shan Jan Posted January 3 Posted January 3 48 minutes ago, Mel said: Uglavnom. Zbunjena sam ustvari. Jel mogu da razmislim. Sledeci mnogo voli da sheta shto po prirodi shto po gradu. Obozavam, al samo u drustvu. Sledeci ima na ignoru sledece topice..?
Filozof manijak Posted January 3 Posted January 3 Ovaj i onaj pitaš me, pitam te Sledeći zna da nacrta tri sp2 elektronske orbitale.
Klara Posted January 3 Posted January 3 Gle to laže. Ne znam, naučiću tebi u inat! Sledeći bi voleo da ume da crta kao neki na onoj pppnešto temi gde se pogađaju filmovi, muzika, knjige...
Sandradjer Posted January 3 Posted January 3 Naravno, gledala sam, lepo se crta Sledeci je ljubomoran na skali 1-10 vise od 7
Shan Jan Posted January 3 Posted January 3 U ljubavi? Ma nula. Al zato znam jako da budem ljubomoran na stvari koje je neko ostvario a ja jos nisam. isto
Recommended Posts