Shan Jan Posted January 1 Posted January 1 Nista te nisam razumeo, mamuran sam Sledeci je sinoc slusao muziku svog detinjstva 1
Svemir Zeka Posted January 1 Posted January 1 Da, Zdravka Čolića Sledeći zna da odsvira na klaviru jednu pesmu Zdravka Čolića
Zico Posted January 1 Posted January 1 To ne znam, ali zato znam Na kraj sela zuta kuca. Sledeci je virtuoz na frulici.
Sandradjer Posted January 2 Posted January 2 Sta god da odgovorim se moze upotrebiti protiv mene Sledeci voli da jede udrobljenu hranu 3
Svemir Zeka Posted January 2 Posted January 2 Ne, mislim da ništa takvo ne jedem Sledeći ima hornični rinitis
Sandradjer Posted January 2 Posted January 2 (Napravim proju pa dok je topla udrobim, prelijem jogurtom i jedem kasikom ) Nema rinitis Sledeci hrce dok spava
Shan Jan Posted January 2 Posted January 2 Zakiva i nosi cepove za usi za jadnicke koji sa njim dele sobu na putovanju. Sledeci za jedan dan nadoknadi sto za mesec dana izgubi (ne pare vec kg) 1
Shan Jan Posted January 2 Posted January 2 Sve manje Sledeci je Dr. Dzekil i Mr. Hajd kad su emocije u pitanju 1
Filozof manijak Posted January 2 Posted January 2 Jok, hladan kao kamen i emotivno insuficijentan. Sledeći izbegava emotivne osobe u širokom luku. 1
Serena Posted January 2 Posted January 2 Ne, od sebe ne mogu da pobegnem. Sledeci izbegava filozofe u sirokom luku
Svemir Zeka Posted January 2 Posted January 2 Jok, osuđena sam na gomilu filozofa Sledeći svećom traži manijake 1
Shan Jan Posted January 2 Posted January 2 Jes vala, samo budale a nigde zabavnih manijaka Sledeci je imao partnera sa prilicno jakim libidom na dnevnoj bazi, if you know what I mean 1
Svemir Zeka Posted January 3 Posted January 3 Bila je kul dok je bila trudna Sledeći će da odbleji praznike koliko je više moguće
Recommended Posts