December 26, 20231 yr Milane Ne smara me ta sminka, smetaju mi neke druge stvari Sledeci ima pesmu koju cesto pevusi i koju
December 26, 20231 yr 29 minutes ago, Sandradjer said: Milane Ne može čovek ni da se šali Ne, ne pijem skoro nikad kafu, po neki nes sa vanilom na svakih mesec ili dva. Sledeći ide negde preko za Novaka.
December 26, 20231 yr Rano je još za tako nešto da se odluči. Sljedeći zna s kim će proslavljati Novu.
December 27, 20231 yr Spoiler znam, zanat najstariji Nisam majstor da napravim bure Al sam majstor da osvajam cure Sledeći zna čiji su ovo stihovi
December 27, 20231 yr Joooj zavrsio neke ali da, imam gomilu koje su mi na pola puta. Tesko drzati paznju u ovo youtube doba. Sledeci ima neki dobar youtube kanal da preporuci
December 27, 20231 yr 2 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci ima neki dobar youtube kanal da preporuci Sledeći se loži na ministarstva sile.
December 27, 20231 yr Teško. SLedeći veruje u neku teoriju zavere ali ga je blam da to prizna. Ako nije, neka kaže koja je...
December 27, 20231 yr Ја верујем да нас држе као бушан куртон овде у Сервији јер им тако одговара. Даље