December 17, 20231 yr Nikad, valjda zato sto ne stavljam secer u kafu. Sledeci je vec obavio gradjansku duznost
December 17, 20231 yr Nisam to nikad ni probala. Nisam još glasala, u pidžami sam, majku mu, nedelja.... Sledeći će sad da se farba
December 17, 20231 yr Nemam nijednu sedu, uprkos godinama... tako da se necu farbati Sledeci ce da jede sremsku kobasicu, kajmak i jogurt uz domaci vruci hleb iz pekare, za dorucak.
December 17, 20231 yr Tako je, nikako gladan na glasanje. Dobro si me podsetio da jedem nesto. Bice pita sa sirom . Sledeci se cudi koliko prasine pada po stanu u nervira ga to
December 17, 20231 yr Pogotovo ako sunce pada pod odredjenim uglom Sledeci ce da napravi Limoncelo tiramisu https://thisitaliankitchen.com/limoncello-tiramisu/ Edited December 17, 20231 yr by Milosh76
December 17, 20231 yr Istina. Moja poslednja kupovina u Dm bila je kao da sam baba Riska. Koliko god čovek da čisti, prašina je besmrtna. Spoiler Sledeći ima neku jutarnju ili dnevnu rutinu koja mu mnogo pomaže. edit: @Milosh76 Mogla bih, upravo razgledam neke recepte. Edited December 17, 20231 yr by Klara
December 18, 20231 yr On 17.12.2023. at 12:50, Klara said: Sledeći ima neku jutarnju ili dnevnu rutinu koja mu mnogo pomaže. Evo, ja ću na moje, @Filozof manijak rešio da me deprimira sabotiranjem. Volim kad svitanje dočekam napolju, u jednom parku punom ptica. Vruć kakao ili čokoladni puding u povratku, tako dan započne mnogo zdravije nego uz jutarnje vesti... Sledeći lakše oraspoloži druge nego sebe.