December 8, 20231 yr Jeste. Nemam fobiju, volem decu. Do 3 PM, posle toga kući Sledeći će sad da priča na ruskom s Ukrajinkom Edited December 8, 20231 yr by Svemir Zeka
December 8, 20231 yr 7 minutes ago, Filozof manijak said: Sledeći ima fobiju od dece, pogotovo sitne Sitnu decu obozavam, a i oni mene, fobiju imam od tinejdzera narocito kucnih 1 minute ago, Svemir Zeka said: Sledeći će sad da priča na ruskom s Ukrajinkom Nece jer je zaboravila ruski od kad je naucila italijanski Sledeci voli mekike.
December 8, 20231 yr Voli. Bas pre neki dan mislim na njih i je mogu da se setim reci kako se zovu Sledeci nije jeo bas bas odavno mekike
December 8, 20231 yr Juce pravila ja Obozavamo ih svi ali se jako usmrdi kuca kao i od bundaš kenjerata. Sledeci nema pojma sta je bundáskenyér a ni prženice Edited December 8, 20231 yr by Serena
December 8, 20231 yr Nisam probala, ali ipak cu probati Sledeci se poslao na Jupiterov mesec https://www.nasa.gov/ Edited December 8, 20231 yr by Sandradjer
December 8, 20231 yr Nazalost ne, ali mozda sutra Sledeci vise voli zivi bend od DJ koji pusta muziku.
December 8, 20231 yr More, i to iz frižidera, ćelave, leti je to sjajno osveženje. Sledeći ne razume ljude koji vade semenke iz lubenice pre jedenja istih.
December 8, 20231 yr Samo smatra da su nevješti sa escajgom (i.e. with knife in particular). Sljedeći se bukvalno ne sjeća gdje je i kad bio na ringišpilu posljednji put.