Svemir Zeka Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 (edited) Jeste. Nemam fobiju, volem decu. Do 3 PM, posle toga kući Sledeći će sad da priča na ruskom s Ukrajinkom Edited December 8, 2023 by Svemir Zeka
Serena Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 7 minutes ago, Filozof manijak said: Sledeći ima fobiju od dece, pogotovo sitne Sitnu decu obozavam, a i oni mene, fobiju imam od tinejdzera narocito kucnih 1 minute ago, Svemir Zeka said: Sledeći će sad da priča na ruskom s Ukrajinkom Nece jer je zaboravila ruski od kad je naucila italijanski Sledeci voli mekike. 1
Sandradjer Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Voli. Bas pre neki dan mislim na njih i je mogu da se setim reci kako se zovu Sledeci nije jeo bas bas odavno mekike
Serena Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 (edited) Juce pravila ja Obozavamo ih svi ali se jako usmrdi kuca kao i od bundaš kenjerata. Sledeci nema pojma sta je bundáskenyér a ni prženice Edited December 8, 2023 by Serena
Filozof manijak Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Znam, proveo sam detinjstvo u Adi Sledeći ne voli ništa pohovano 1
Sandradjer Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Ne volim, ali jedem sve Sledeci ne voli jagnjetinu
Serena Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Voli samo hladnu Sledeci nije nikad probao puzeve ali zna da ih ne voli 1
Sandradjer Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 (edited) Nisam probala, ali ipak cu probati Sledeci se poslao na Jupiterov mesec https://www.nasa.gov/ Edited December 8, 2023 by Sandradjer 1
Serena Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Nije, mora prvo sudove da opere. Sledeci danas ne radi jer je drzavni praznik.
Tpojka Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Trebala si to napisati jutros. Sljedeći će da izadje na živu muziku kasnije.
Milosh76 Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Nazalost ne, ali mozda sutra Sledeci vise voli zivi bend od DJ koji pusta muziku.
Filozof manijak Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Narafski Sledeći ne ide po mestima gde svira živa muzika
Mil@n Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 More, i to iz frižidera, ćelave, leti je to sjajno osveženje. Sledeći ne razume ljude koji vade semenke iz lubenice pre jedenja istih.
Tpojka Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Samo smatra da su nevješti sa escajgom (i.e. with knife in particular). Sljedeći se bukvalno ne sjeća gdje je i kad bio na ringišpilu posljednji put.
Recommended Posts