Sandradjer Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Naravno jesam . Ima nekoliko opasnih igraca, ali sam u top10 pedanterija na forumu Sledeci u stanu/kuci ima vise od 5 saksija
Shan Jan Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 (edited) Tri a i ove dve koje mi uvalila keva gledam kome da ja uvalim. Jedino volim mog bendzamina, em je iz Afrike kao i gazda mu em mi se obraduje kad god dodjem sa dalekog puta a ne krene da vene kao ove pudlice od drugih biljaka. Sledeci je sam sebi najveci neprijatelj jer..? Edit: naravno da nije bendzamin iz Afrike, glup ja. Edited December 8, 2023 by Shan Jan
Klara Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 ...jer nada umire poslednja. Sledeći bi zvao ŠanJana da mu pričuva sitnu decu. 1
Sandradjer Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Naravno, mogu i da mu dam preporuku. Totalno mi deluje da je od poverenja Sledeci bi cuvao rado neku sitnu decu 1
Svemir Zeka Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Ne, apsolutno mi je dosta Sledeći je ultraneuredan 1
Filozof manijak Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 ne bih, al već krupniju... ne bih, takođe. Sledeći ima fobiju od dece, pogotovo sitne.
Filozof manijak Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 (edited) onda nisam esid: e sad jesam Edited December 8, 2023 by Filozof manijak 1
Sandradjer Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 (edited) Nije pitao . Ultraneuredan je. Najpre je pitao, pa je odgovorio Edited December 8, 2023 by Sandradjer
Recommended Posts