December 4, 20231 yr Joooj moram da priznam nesto. Jednom sam seo u auto mrtav pijan kad sam se vracao kuci i sutra ujutru nasao komad drveta u haubi i oba prednja tocka sjebana. Srecom niko nije stradao... Sledeci zali za necim sto nije uradio u proslosti, cime?
December 4, 20231 yr Ne žalim, sve ima svoj razlog zašto se ili se nije desilo Sledeći razmišlja kada će petak
December 4, 20231 yr Petak, dan za metak. Sledeci je upravo shvatio da treba da se napije a nije u mogucnosti.
December 4, 20231 yr Ne. "Napila" sam se pre 5 meseci, a pre toga ko zna kad. Sledeci se namazao kremama i legao da spava
December 4, 20231 yr Legla i razmisljam da se dignem da bih se namazala kremama. Sledeci je kampanjac kad je nega u pitanju.
December 5, 20231 yr Cek bre, sta vam je sa tim mackanjima, jel to nesto specijalno ili redovno? Ja sam pre onaj kojeg dovedu na mackanje kad su stvari vec otisle u PM. Sledeci zamislja pakao kao dan u kancelariji tokom zime
December 5, 20231 yr Author netačno sledeći zna da postiti (sticky notes) ne služe kao podmetač za šolju čaja
December 5, 20231 yr Ne sluze, al mogu da posluze Sledeci zna kako se zove glumac koji igra Jelenceta u Radovanu III (kako?)
December 5, 20231 yr Znam, Caci Mihailović. Okrečite Beograd! Sledeći je učestvovao u nekom tv kvizu.
December 5, 20231 yr Bio, na više radija, ali nisam radio na radiju 😂 Sledeći je isplanirao šta će za vikend
December 5, 20231 yr 5 hours ago, Shan Jan said: Cek bre, sta vam je sa tim mackanjima, jel to nesto specijalno ili redovno? Ja sam pre onaj kojeg dovedu na mackanje kad su stvari vec otisle u PM. Sledeci zamislja pakao kao dan u kancelariji tokom zime To znaci da si kampanjac. Redovno znaci svako jutro kremice na lice, svako vece na lice, ruke, laktove i stopala. Ja narocito ovo sa stopalima preskocim, a nekad i sve, onda se setim posle perioda zapustanja pa manijacki navalim na mazanje al to stanje obicno traje kratko.
December 5, 20231 yr 6 hours ago, Shan Jan said: Cek bre, sta vam je sa tim mackanjima, jel to nesto specijalno ili redovno? Ja sam pre onaj kojeg dovedu na mackanje kad su stvari vec otisle u PM. Pripremamo te za sve lepote budućeg suživota sa ženama! 1 hour ago, booyaka said: Sledeći je isplanirao šta će za vikend Nisam, tek u petak. :nestrpljivo iščekuje makar malo snega preko brda i preko brega: Sledeći ima neku omiljenu zimsko-prazničnu muziku? Edited December 5, 20231 yr by Klara
December 6, 20231 yr Imam: Džordž Majkl, Last Christmas Sledeći za sutra planira jednu malu subverziju