Shan Jan Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Joooj moram da priznam nesto. Jednom sam seo u auto mrtav pijan kad sam se vracao kuci i sutra ujutru nasao komad drveta u haubi i oba prednja tocka sjebana. Srecom niko nije stradao... Sledeci zali za necim sto nije uradio u proslosti, cime?
booyaka Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Ne žalim, sve ima svoj razlog zašto se ili se nije desilo Sledeći razmišlja kada će petak
Mel Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Petak, dan za metak. Sledeci je upravo shvatio da treba da se napije a nije u mogucnosti. 3
Sandradjer Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Ne. "Napila" sam se pre 5 meseci, a pre toga ko zna kad. Sledeci se namazao kremama i legao da spava
Sara Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Legla i razmisljam da se dignem da bih se namazala kremama. Sledeci je kampanjac kad je nega u pitanju. 1
Shan Jan Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Cek bre, sta vam je sa tim mackanjima, jel to nesto specijalno ili redovno? Ja sam pre onaj kojeg dovedu na mackanje kad su stvari vec otisle u PM. Sledeci zamislja pakao kao dan u kancelariji tokom zime
Krošek Posted December 5, 2023 Author Posted December 5, 2023 netačno sledeći zna da postiti (sticky notes) ne služe kao podmetač za šolju čaja
Milosh76 Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Ne sluze, al mogu da posluze Sledeci zna kako se zove glumac koji igra Jelenceta u Radovanu III (kako?)
Filozof manijak Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Znam, Caci Mihailović. Okrečite Beograd! Sledeći je učestvovao u nekom tv kvizu.
Shan Jan Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Nope al svaka cast onima koji jesu Sledeci je bio na radiju
booyaka Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Bio, na više radija, ali nisam radio na radiju 😂 Sledeći je isplanirao šta će za vikend
Sara Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 5 hours ago, Shan Jan said: Cek bre, sta vam je sa tim mackanjima, jel to nesto specijalno ili redovno? Ja sam pre onaj kojeg dovedu na mackanje kad su stvari vec otisle u PM. Sledeci zamislja pakao kao dan u kancelariji tokom zime To znaci da si kampanjac. Redovno znaci svako jutro kremice na lice, svako vece na lice, ruke, laktove i stopala. Ja narocito ovo sa stopalima preskocim, a nekad i sve, onda se setim posle perioda zapustanja pa manijacki navalim na mazanje al to stanje obicno traje kratko.
Klara Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 (edited) 6 hours ago, Shan Jan said: Cek bre, sta vam je sa tim mackanjima, jel to nesto specijalno ili redovno? Ja sam pre onaj kojeg dovedu na mackanje kad su stvari vec otisle u PM. Pripremamo te za sve lepote budućeg suživota sa ženama! 1 hour ago, booyaka said: Sledeći je isplanirao šta će za vikend Nisam, tek u petak. :nestrpljivo iščekuje makar malo snega preko brda i preko brega: Sledeći ima neku omiljenu zimsko-prazničnu muziku? Edited December 5, 2023 by Klara 1
Svemir Zeka Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Imam: Džordž Majkl, Last Christmas Sledeći za sutra planira jednu malu subverziju
Sandradjer Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Ne, ali mozda bi trebalo Sledeci pije kafu i uziva medju svoja 4 zida 1
Recommended Posts