Milosh76 Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Napisala jesi, video nisam Pa se to ne racuna @Klara ti sledeca pitas
Klara Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Kako se ne računa? :O Zaaašto me maltretirate na jedinoj temi gde se opuštam? Ajde. Sledećem su nekad nešto ukrali. A da to nije smisao za humor. :P 1
Shan Jan Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Prvi put da su mi nesto ukrali je bilo u obdanistu kad je neko dete doslo do mene, uzelo moj kamioncic sa kojim sam se igrao i otislo. Ja ostao sokiran. Nije mi bio poznat taj koncept ranije. Tad sam valjda naucio da ne igramo svi po istim pravilima. Sve kradje posle toga me nisu uzbudile ni priblizno kao ta. Sledeci je nesto nekad ukrao
Mil@n Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Par stotina kila voća, sigurno. Znamo svi da je najslađe voće koje se drpi. Još ako te vijaju sa puškom posle, ih. Sledeći je krao matorcima pare kad je bio mali/a. 1
Shan Jan Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Ne. Cak sam vodio kucni budzet u srednjoj izmedju duvanja i odvaljivanja od alkohola. Tako to bude kad si ono dete koje zna sa brojevima Sledeci obozava izazove
Svemir Zeka Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Zavisi kakve Sledeći je smislio nekome iznenađenje, saopštio da ga ima a nije rekao šta, i tako ga mučio jedan dan, a zatim otkrio šta je
Shan Jan Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Redovno to radim Sledeci je u stanju da uradi 10 stvari dok izbegava da uradi ono sto treba 1
Klara Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Tako je. : D Sledeći je u nekom periodu života imao blam-stil odevanja (ili frizuru) zbog se uvek nasmeje kada vidi stare fotografije.
Shan Jan Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Imao sam svoju dizel fazu kao klinac na pocetku osnovne. Da uvlacio sam dzemper u pantalone Isto 1
Filozof manijak Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Nisam, nikad me nije blam sebe i svojih izbora (pa i u odevanju) Sledeći voli da zajebava ostrašćene osobe.
Sandradjer Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Ne (mozda malo one koji ostrasceno zajebavaju ostrascene ) Sledeci bi poginuo za Slobodu
Mil@n Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Mićalović? Nismo toliko dobri... Sledeći je probao kokain.
Milosh76 Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Nijednu drogu nikad, pa ni kokain Sledeci peva dok se tusira
Shan Jan Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Ne, a voleo bih. I LSD i svasta jos nesto. Nego sam picka pa me strah da se ne navucem. Koja je najjaca droga koju ste probali?
Mil@n Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Milos76 - ne. Shan Jan - Šećer. Sledeći je nekad imao ozbiljan saobraćajni udes.
Recommended Posts