November 30, 20231 yr Ne volim zimu i zimske sportove, dakle nisam skijas 😃 Sledeci zna gde ce za Docek NG
November 30, 20231 yr Ništa pretjerano. Bez tradicionalnog doručka, svijeće, tamjana i slično. Sljedeći je jeo kukamelon.
December 1, 20231 yr Jok mori, radovacu se dolasku toplog vremena ili nekom begu na suncanu destinaciju Sledeci je skoro citao neku dobru knjigu, koju?
December 3, 20231 yr Neka strucna literatura, a od ozbiljnih knjiga ponovo sam procitao Ubistvo sa predumisljajem, SLobodana Selenica SLedeci nije nikad bio u Krusevcu.
December 3, 20231 yr U Srbiji je glupo svakako Sledeci smatra da je opasno biti politicki angazovan u Srbiji
December 3, 20231 yr Mislim da je hteo bilo koje drugo pitanje, ali stihovano. : D Sledeći kad na tv vidi Vučića, pošalje ga u sto kurčića. Samo fino!
December 3, 20231 yr 11 minutes ago, Milosh76 said: Nije opasno, ali je besmisleno Sledeci neka napise pitanje u stihu Evo jedna decja: Hladno vreme nas mori al to samo @Sandradjer-a boli na dejtove ona ne moze pa djacima ocene deli stroze @Milosh76 ide u toplu Spaniju dok mi trpimo @Tpojka-inu tiraniju i dok su @mustang-ine akcije pale ja znam da @Klara ide na filmske festivale