November 25, 20231 yr Ne, apsolutno, nikako ne Sledeci se stedi za rucak, u smislu da ce da bude veoma gladan
November 25, 20231 yr Imao sam sansu proslog vikenda, ali ne mesam slatko i rakiju Sledeci se nada da nece (u BG) pasti sneg.
November 25, 20231 yr Kako bude biće. Uspio sam pokisnuti od snijega za pet minuta. Sljedeći će da otkunta sat vremena.
November 25, 20231 yr Kakva obuka, davno sam načio da vežem pertle. :P Mada sam usavršio rješenje problema prije jedno dvije, dvije i po godine. Uglavnom (najčešće ili jedino?) se odvezuje pertla koja u sebi ima dosta elastina. Hodajući, pregib lokacijski s pertlom se širi i skuplja. To kretanje ne odgovora čvoru pertle i faktički ga odvezuje svakim savijanjem stopala na gore. Problem je najčešće rješiv na način da kad vežete pertlu maksimalno savijete stopalo na gore, po stezanju pertle i opuštanju stopala u normalan položaj ostavljate “luft” čvoru koji nije više direktno iritiran skupljanjem i širenjem usljed savijanja stopala. Disclaimer: odnosi se na odvezivanje pertle na dubokoj obući jer je veća vjerovatnoća da će čvor biti na samom pregibu. Sljedeći je otkuntao četiri sata.
November 25, 20231 yr Bas me nerviraju jedne "zimske" cipele, tj. duboke. Na njima mi se odvezuju pertle stalno iako nemaju elastina. I onda idem kao moji djaci, sa odvezanim pertlama . Moracu da promenim u neki drugi cvor. Vezem i divim se kako se ne odvezuju, i taman skrenem misli one se odvezale . Nije kuntao, ceo dan se bavim nekim zadacima za takmicenje, makar je placeno Sledeci misli da je ovaj zadatak dovoljno tezak za uzrast 7 godina Na koliko delova je podeljen kanap sa slike
November 25, 20231 yr Resenje je 5 😂 Imam dosta vise od 7 godina 😂 Da, tesko je 😃 Sledeci ce da odgovori na zadatak Edited November 25, 20231 yr by Milosh76
November 25, 20231 yr 6 minutes ago, Milosh76 said: Resenje je 5 😂 Imam dosta vise od 7 godina 😂 Da, tesko je 😃 Sledeci ce da odgovori na zadatak Jesi li siguran u resenje? Edited November 25, 20231 yr by Sandradjer
November 25, 20231 yr 1 hour ago, Sandradjer said: Jesi li siguran u resenje? Jesam. Sljedeći je za svaki slučaj naskrolovao stranicu na sliku nakon Sandrinog posljednjeg pitanja.