Sandradjer Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Ne, apsolutno, nikako ne Sledeci se stedi za rucak, u smislu da ce da bude veoma gladan
booyaka Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Tačno Sadašnji se raduje ručku, a sledeći se pita koliko traje black friday
Milosh76 Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Vise me zanima Cyber Monday Sledeci ima zavrsena bar 2 Udemy kursa
Sandradjer Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Nema Sledeci je poslednjih dana pojeo baklavu
Milosh76 Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Imao sam sansu proslog vikenda, ali ne mesam slatko i rakiju Sledeci se nada da nece (u BG) pasti sneg.
Tpojka Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Kako bude biće. Uspio sam pokisnuti od snijega za pet minuta. Sljedeći će da otkunta sat vremena. 1
Sandradjer Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Nece, evo pije kafu Sledeci zimi ne nosi sal, kape, rukavice
Shan Jan Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Samo sal nikad ne nosim Sledeci zimi nosi samo majicu ispod jakne
Sandradjer Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Desava se Sledecem se cesto odvezuju pertle na obuci
Tpojka Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Kakva obuka, davno sam načio da vežem pertle. :P Mada sam usavršio rješenje problema prije jedno dvije, dvije i po godine. Uglavnom (najčešće ili jedino?) se odvezuje pertla koja u sebi ima dosta elastina. Hodajući, pregib lokacijski s pertlom se širi i skuplja. To kretanje ne odgovora čvoru pertle i faktički ga odvezuje svakim savijanjem stopala na gore. Problem je najčešće rješiv na način da kad vežete pertlu maksimalno savijete stopalo na gore, po stezanju pertle i opuštanju stopala u normalan položaj ostavljate “luft” čvoru koji nije više direktno iritiran skupljanjem i širenjem usljed savijanja stopala. Disclaimer: odnosi se na odvezivanje pertle na dubokoj obući jer je veća vjerovatnoća da će čvor biti na samom pregibu. Sljedeći je otkuntao četiri sata. 1 1
Sandradjer Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Bas me nerviraju jedne "zimske" cipele, tj. duboke. Na njima mi se odvezuju pertle stalno iako nemaju elastina. I onda idem kao moji djaci, sa odvezanim pertlama . Moracu da promenim u neki drugi cvor. Vezem i divim se kako se ne odvezuju, i taman skrenem misli one se odvezale . Nije kuntao, ceo dan se bavim nekim zadacima za takmicenje, makar je placeno Sledeci misli da je ovaj zadatak dovoljno tezak za uzrast 7 godina Na koliko delova je podeljen kanap sa slike 2
Milosh76 Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 (edited) Resenje je 5 😂 Imam dosta vise od 7 godina 😂 Da, tesko je 😃 Sledeci ce da odgovori na zadatak Edited November 25, 2023 by Milosh76 1 1
Sandradjer Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 (edited) 6 minutes ago, Milosh76 said: Resenje je 5 😂 Imam dosta vise od 7 godina 😂 Da, tesko je 😃 Sledeci ce da odgovori na zadatak Jesi li siguran u resenje? Edited November 25, 2023 by Sandradjer 2
Tpojka Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 1 hour ago, Sandradjer said: Jesi li siguran u resenje? Jesam. Sljedeći je za svaki slučaj naskrolovao stranicu na sliku nakon Sandrinog posljednjeg pitanja. 1
Recommended Posts