November 23, 20231 yr Ne, al sam video pijanu kozu 😁 Sledeci zna ceo tekst pesmice "tasi, tasi, tanana".
November 23, 20231 yr Ne zna samo da li kod kuće ili negdje. Sljedeći je zadovoljan sobom ali zadovoljniji bliskima.
November 23, 20231 yr Tako je. Sledeci je bio na sastanku kucnog saveta, super se proveo i ide opet cim ga zakazu
November 24, 20231 yr Još se razmišljam Sledeći se pita otkud toliko ljudi budnih na forumu ovako rano
November 24, 20231 yr Uvek je tako, zar nisi i ti ranoranilac? Sledeci ukljucuje masine, bojlere i slicno po jeftinoj struji
November 24, 20231 yr ne, živim brzo i kupam se opasno Sledeći ima veliko ogledalo u spavaćo sobi, naspram kreveta.
November 24, 20231 yr 20 minutes ago, Milosh76 said: Nemam ogledalo u spavacoj sobi Sledeci je skoro igrao masne fote Hahahaha. Ne. 32 minutes ago, Filozof manijak said: ne, živim brzo i kupam se opasno Sledeći ima veliko ogledalo u spavaćo sobi, naspram kreveta. Imam ogledalo. Samo da znas da feng shui kaze no no Sta mislis koji su razlozi da neko stavi veliko ogledalo u spavacu sobu?
November 24, 20231 yr 1. Inatiti se sheng fuiu 2. vizuelno uvećava prostor sobe 3. dopisati po želji... Edited November 24, 20231 yr by Filozof manijak
November 24, 20231 yr Tačno, u Jasnu, nastavnicu engleskog jezika u mojoj osnovnoj. Bila je prelepa Sledeći je svojevoljno rešio da se više ne zaljubljuje.