Sandradjer Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Spreman rucak. Samo da je serpa puna i onda sam srecna Sledeci proucava cene po aplikacijama
Tpojka Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Samo kad planiram kupovinu. Sljedeći ne pije žestoka pića.
Klara Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Tačno. Sledeći se izvinjava mački ili psu kad im slučajno nagazi šapu ili rep. 1
Shan Jan Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Izvinjavam se i coveku a necu zivotinji Sledeci voli miris nove tehnicke opreme. 2
Klara Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 (edited) Hm-hm, onako. Ali svidelo mi se kako je mirisao moj prvi komp. Windows 95, puma kao wallpaper i miris knjige ''Windows 95 for dummies''. Jao, sad ću da pogodim nešto: sledeći ogladni kad pomisli da će ga ujutru probuditi miris pržene slaninice sa jajima! A uz to svež paradajz ili kiseli krastavci. Edited November 19, 2023 by Klara
Shan Jan Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Nisam ja tako izbirljiv, ogoadneo bih i uz manji podsticaj Sledeci voli masazu
Sandradjer Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Obozavam. Otisla mi maserka, pa maser koji su mi bili odlicni na truli zapad, sad sam u potrazi. Sledeci voli istezanje nakon nekog sporta
Shan Jan Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Jedino ako me drugi istezu, lencuga sam Sledeci misli da oni koji grabe moc i novac su duboko nesrecni 1
Sandradjer Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Ne misli Sledeci misli da je moguca dobra veza uprkos razlici u godinama koja je >15
Shan Jan Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Naravno da moze, bitno je da odgovarate jedno drugom Sledeci misli da se Sandradjer zaljubio 2
Sandradjer Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Ne misli . Misli da samo razmislja o zivotu Sledeci bi se bez razmisljanja upustio u ozbiljnu vezu sa razlikom u godinama oko dve decenije
Shan Jan Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Vidi je kako pomera stativu Hm... pa tesko pitanje. Sa nekom od 60 jbg ne verujem da bi bilo varnica. Sa nekom od 20... sto da ne. Aj isto pitanje 1
Sandradjer Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Ajd da cujemo sta mudre glave imaju da kazu. Ozbiljno je pitanje. I mislim na ozbiljne veze, na duze staze, sto bi se reklo do kraja zivota (al da ide po redu )
LaLinea Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Ne znam da li ti spadam u mudre glave, stručna u oblasti nisam, ali iz iskustva ti mogu reći ovo: Ako su godine jedino što ti se u toj priči ne uklapa najbolje, onda to nije nešto oko čega treba razmišljati. Najbolji brak u mom okruženju ima drugar koji se oženio 12 godina starijom ženom. E sad, čim pitaš, verovatnosama već imaš problem sa tom razlikom. Ukoliko uvidjaš još neka razmimoilaženja, to će verovatno dovesti do toga da ti vremenom i razlika u godinama postane još veći problem, jer svaki problem koji se ne leči ima težnju da raste eksponencijalno, a razlika u godinama nije izlečiva. 1 1
warp Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Ima ona formula, godine starijeg partnera podeliš sa dva i dodaš sedam, i to je kao maksimalna razlika u godinama kada veza može da funkcioniše Po meni razika godinama može samo okolini da smeta, uticaće na vezu onoliko koliko je partnerima stalo šta drugi ljudi misle... on topic: Sledeći je razmišljao o šišanju ali je odustao kad je zahladnelo.... 1
Recommended Posts