Milosh76 Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Krajem januara u Barselonu Sledeci ne voli sneg, bljuzgavicu, hladno vreme... tj. zimu
Shan Jan Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Da ti odmah kazem tesko ces se ti tamo kupati Volim sneg ne volim bljuzgavicu Sledeci ima stvar koju bi probao a nikad nije, koju?
Milosh76 Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 12 minutes ago, Shan Jan said: Da ti odmah kazem tesko ces se ti tamo kupati I ne planiram da se kupam u moru 😃 u januaru
booyaka Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Just now, booyaka said: Ne bih voleo da padne sneg Sledeći se lepo naspavao
Jesper23 Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 3 hours ago, booyaka said: Ne bih Sledeći se lepo naspavao Pa mogu reći da sam zadovoljan, leago oko 21:30, lipsao nakon fudbala dječiji termin Sledeći često gubi stvari (kišobran, danas)
Svemir Zeka Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Redovno. To mi je zaštitni znak.... Sledeći je danas saznao na forumu nešto važno za život
LaLinea Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Nikad nisam na forumu saznala nesto vazno za zivot, mislim da se takve stvari saznaju iskljucivo u ordinaciji i u uzoj porodici, eventualno na poslu ili na adrenalinskim turama Sledeci bi mogao za sebe da kaze da je korektan u odnosu prema drugim ljudima i prirodi, ili se bar trudi da bude
Shan Jan Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Ne, moram da poradim na tome Sledeci mrzi sto je previse emotivan
DejanMilč Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Ne, ljudski je. Sledećeg nerviraju Old Spice reklame. 😐 Naročito ona "Šta čekaš, sinko!" 1
Shan Jan Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Joj brate bas su cringe, ko to uopste kupuje Sledeci kupuje neki proizvod zato sto je dobar iako ga reklame nerviraju. Koji? 2
LaLinea Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Snikers sledeci ne voli novembre, jer je potpuno neinspirativni mesec svake godine 1
Tpojka Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 Bar brzo prodje. Sljedeći je nedavno otkrio odličnu pozadinu za kompjuter.
Svemir Zeka Posted November 10, 2023 Posted November 10, 2023 55 minutes ago, LaLinea said: Nikad nisam na forumu saznala nesto vazno za zivot, mislim da se takve stvari saznaju iskljucivo u ordinaciji i u uzoj porodici, eventualno na poslu ili na adrenalinskim turama Mi smo danas na vocapu pisali o vakcinama protiv hpv koje možemo i sad ,(posle 40 i neke godine) da dobijemo. Meni je to revelejšn. Inače, trivia: vukla sam medicinski problem godinama, idući po gomili lekara (nije me niko uputio kod hirurga), nisu znali šta je. Jednom sam se raskukala na tuđem zidu na fb. Javila se žena, rekla mi preciznu dijagnozu, izguglam, to je. U roku od dva meseca sam bila kod hirurga i ugovarala operaciju. Godinama ranije više lekara opšte prakse, ginekolog, razni još, svi su mi štaviše, dali pogrešan savet. Tako da više ništa ne odbacujem kao izvor znanja 4
Recommended Posts