Tpojka Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Odgovarilo se pitanjem. Ne volim inkomodirati ljude. Sljedeći razlikuje maslac, margarin, i puter (, eventualno ako još nešto ima slično da stoji na istom mjestu u frižideru).
Shan Jan Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Ja ceo zivot mislim da je maslac samo srpski naziv za puter, tako da ne razlikujem Sledeci voli da sprema zdravu hranu ali ne voli da je jede ili voli da jede nezdravu a ne voli da je sprema, sta god
Sara Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Volim da jedem, a ne volim da spremam. Sledeci ne ume da 'caska' (vodi povrsne, neobavezne razgovore), a rado bi naucio. 1
Shan Jan Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Volim i povrsne razgovore mada najvise volem da raspravljam o nekim filozofskim pitanjima Sledeci kad nekog upozna bombarduje ga pitanjima zeljan da nauci sto vise o toj osobi
Shan Jan Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Ako se potrudi Sledeci je kao mali voleo da vrti kosu kad se zamisli
Milosh76 Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Moja sestra je to radila Sledeci misli da je sarma bozije jelo
Mil@n Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Ne verujem u boga, a i da postoji, sumnjam da bi baš Sarma bila njegovo jelo... Sledeći je kršten ali bi voleo da nije.
Milosh76 Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Nisam krstem i svejedno mi je. Sledeci ide na tim bilding sredinom meseca... Na planinu
Mil@n Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Šta fali planini?! Sledeći se napio u poslednjih 7 dana.
Tpojka Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Nije. Sljedeći se češće (ako ikad!) napije ljeti nego zimi.
Mil@n Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Ne pijem alkohol. Sledeći jedva čeka novogodišnje praznike...
Tpojka Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Čekam neku pauzu. Apstraktnu neku, ne nužno novogodišnju. Sljedeći nije otvorio excel fajl više od mjesec dana.
Mil@n Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Bukvalno ga ugasio pre 6 sekundi. Sledeći ima legalan windows.
Tpojka Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Prije rečeno legalan OS. Koristio sam Windows jednom ili dvaput u VirtualBox-u posljednjih 7-8 godina. Sljedeći se nekad nije skidao sa igara a sad ako par puta godišnje pogleda gameplay na YT-u.
Recommended Posts