November 7, 20231 yr 2 hours ago, Svemir Zeka said: Ružni čoveče, nisi odgovorio na pitanje Manijak je secer i med i eurokrem
November 7, 20231 yr 3 minutes ago, Filozof manijak said: Ne trolujte temu Nek me tpojka banuje, da se zna Pala zbog manijaka
November 7, 20231 yr 24 minutes ago, Sandradjer said: ...prećerala Edited November 7, 20231 yr by Svemir Zeka
November 7, 20231 yr 1 hour ago, Serena said: Sledeci bi ponekad voleo da ima dlaku na jeziku Ne. Sljedeći je dešnjak.
November 8, 20231 yr Ne pijem kafu, mante me tih hipsteraja koji samo skupljaju prasinu Sledeci obozava da se mazi
November 8, 20231 yr 6 minutes ago, Tpojka said: Trik pitanje? Kakvo trik pitanje, jel volis da se mazis ili ne?
November 8, 20231 yr 2 minutes ago, Tpojka said: Odbraniću se ćutanjem. Sad i ti zabušavaš. Postujem red. Odgovori
November 8, 20231 yr Ne, pa odgovorio sam retoričkim pitanjem da zahuktam procesnu mašinu. Kako se odgovara na dato pitanje?
November 8, 20231 yr 5 minutes ago, Tpojka said: Ne, pa odgovorio sam retoričkim pitanjem da zahuktam procesnu mašinu. Kako se odgovara na dato pitanje? E sad si me nacisto zbunio . Ovaj shanjan je opasan
November 8, 20231 yr Odgovara se: da, voli da se mazi. Sledeći voli da mazi one koji ne vole da se maze