Shan Jan Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 2 minutes ago, Sandradjer said: Ja nista ne razumem Vesele 90te i prikljucenija. 1
Shan Jan Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 3 hours ago, Sandradjer said: Ja nista ne razumem . Uvek sam imala za hranu, ali i uvek bila skromna. Sledeci ima neku neobicnu vestinu Mogu da podizem obrve pojedinacno, ali mislim da je to samo retko ne neobicno. Koju obicnu osobinu niste nikad savladali?
Sandradjer Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Da lepo pricam price Na koju poznatu osobu licite fizicki? 1
Filozof manijak Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Na Ešton Kučera. a par puta su mi udelili kompliment da podsećam na Olivije Martineza. (Ne vidim ni jednu sličnost, lično) Sledeči je voleo Hi Mena i Gospodare Svemira crtać sa hrvatskom sinhronizacijom. 1
Milosh76 Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Ne Sledeci je citao Orvela sa hrvatskim prevodom.
Sandradjer Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 1 hour ago, Filozof manijak said: Na Ešton Kučera
Shan Jan Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Da Sledeci misli da je Nice jedan cinicni pesimista i ne kapira sto se ljudi loze na njegovo ucenje
Filozof manijak Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 4 minutes ago, Sandradjer said: Ako ću kao mator biti bogat i nesrećan kao Krez Tramp, neka bude 1
Svemir Zeka Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 1 hour ago, Sandradjer said: Liči al je lepši Spoiler Od Trampa mislim 1
Tpojka Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 4 hours ago, Svemir Zeka said: Hide contents Od Trampa mislim Spoiler A od Filozofa? Spoiler 5 hours ago, Shan Jan said: Sledeci misli da je Nice jedan cinicni pesimista i ne kapira sto se ljudi loze na njegovo ucenje Ne. Odlično je kad čovjek ima vremena samo i isključivo za analizu. Sljedeći zviždi dok se tušira.
Svemir Zeka Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 (edited) 28 minutes ago, Tpojka said: Hide contents A od Filozofa? Hide contents Spoiler On je lepši od svih Ponekad zviždim. Sledeći voli dark 80. Edited November 7, 2023 by Svemir Zeka 1
Filozof manijak Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 2 hours ago, Svemir Zeka said: Reveal hidden contents On je lepši od svih Spoiler e baš cwrc gewesen sein 1
Recommended Posts