Jesper23 Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 7 hours ago, Shan Jan said: 0 planova Sledeci bi voleo da ove godine pada sneg Tačno, klinji već 2 godine prepričavam šta to znači sankati se i praviti sneška belića. Sledeći mašta o off-grid životu. 1
Mel Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Ne da mashtam, nisam neki fan off grid zivota, ali sve cheshce razmishljam da bi valjalo da znam makar kako bashtu da odrzavam. Sledeci zeli da se vrate sunchani dani od pre par nedelja :( 2
Shan Jan Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Evo vratio ti se Sledeci bi voleo da se vrate cene od pre 2-3 godine 1
Mel Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Za ovo prvo lajk, za ovo drugo tugić. Kad sam vec ovde, sledeci treba ali ne zna u kom smeru da menja stvari.
Shan Jan Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Tako je, ali polako se bistri, treba samo hrabrosti da se naprave neki nepopularni koraci Sledeci vec menja stvari u pravom smeru
Filozof manijak Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 ne, uvek U turn u pogrešnom Sledeći namerno pravi pogrešne poteze u životu 1
Svemir Zeka Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Ne ali se ispostave kao pogrešni koliko god delovali ispravni. Sledeći je kosmički baksuz
Shan Jan Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Ne, svesno biram lose stvari Sledeceg su roditelji terali da jede spanac pricajuci mu da ce biti kao popaj
Sara Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 neee, spanać mi je oduvek jelo br1, mada moguće zbog Popaja Sledećem je omiljeni domaći film Balkan Expres
Shan Jan Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Da Sledeci ni pod kojim uslovima ne bi ucestvovao u ratu
Svemir Zeka Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Bih kao pomoć, ne bih pucala Sledeći nikad nije živeo u stanu koji je društveno vlasništvo.
Shan Jan Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Jesam Sledeci je prolazio kroz vremena kada nije imao dovoljno za hranu 1
Sandradjer Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 (edited) 42 minutes ago, Shan Jan said: Sledeci je prolazio kroz vremena kada nije imao dovoljno za hranu Ja nista ne razumem . Uvek sam imala za hranu, ali i uvek bila skromna. Sledeci ima neku neobicnu vestinu Edited November 6, 2023 by Sandradjer
Recommended Posts