Filozof manijak Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 samo podlaktice sledeći pere kosu puderom 2
Sandradjer Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Ne, perem samponom. Sledeci dugo namesta frizuru
Filozof manijak Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 ne, teram je na divlje Sledeći ne orezuje biljke u svom stanu 1
Shan Jan Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 39 minutes ago, booyaka said: Orezujem Sledeći kasno doručkuje Kako kad. Inace ovo za pranje kose - dok sam bio student jedno vreme sam prao samponom telo a kosu sapunom Imam suvu kozu i ovi obicni sapuni mi ne prijaju pa mi je sampon dobro dosao. A kako imam kratku kosu odlucio sam da ne ostavim sapun usamljen nego da ga utrljam u glavu. Srecom sad sam tajkun™ pa mogu da kupim dove Sledeci skuplja samponcice i ostala sranja iz hotela u koje ide
Sandradjer Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Da, umem da uzmem kao za uspomenu . Sledeci bi voleo da ima djakuzi kadu u stanu
Shan Jan Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Razmisljao sam o tome ali kao i sa posedovanjem kucice u sumi, mnogo je zanimljivije posecivati destinacije koje to imaju a na kraju mozda i manje kosta Sledeci se nije kupao u kadi bar 10 godina
Shan Jan Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Ne, onda se osecam da moram i sam da budem sredjen i dzentlmen. Vise volim zanimljive i kvalitetne Sledeci ce ljubiti TV ako Djokovic pobedi 1
booyaka Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Neću, ne ljubim TV Sledeći jedva čeka da nedelja dođe, jer uvek nedeljom nikad subotom
Sandradjer Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Nisam bas toliko poludela. Sledeci ceo vikend sedi kod kuce i kao nesto radi 1
Shan Jan Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Jok, ceo vikend sedim i ne radim nista Sledeci "voli" kad je bolestan jer mu to daje izgovor da jede koliko hoce i ne radi nista
Sandradjer Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Ne, ne voli kad nije u punoj snazi . Sledeci voli dnevnu rutinu
Shan Jan Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 0 planova Sledeci bi voleo da ove godine pada sneg 1
Recommended Posts