Shan Jan Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 Hm... ne. Ako bih birao religiju to bi verovatno bio taoizam Quote “A man with outward courage dares to die; a man with inner courage dares to live.” Koju bi ste vi religiju izabrali?
Tpojka Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 17 hours ago, Shan Jan said: Koju bi ste vi religiju izabrali? Ako mora - hedonizam. Sljedeći vikendom spava (uočljivo) duže. 1
Milosh76 Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Da, umesto do 6:20 spavao sam jutros do 7:20 Sledeci ne radi vikendom.
Sandradjer Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Ne radim obicno, sada mi se smesi 200 vezbanki Sledeci uvek dobije na pijaci nesto da proba 1
Shan Jan Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Naravski, Sledeci oseca obavezu da kupi nesto kad proba
Krošek Posted November 4, 2023 Author Posted November 4, 2023 tacno, relativno (ne baš kad probam jednu stvar, nego kad probam nekoliko stvari) sledeci je bar jednom kupio nesto pogresne velicine, npr. cipele sa pogresnim brojem, zato sto ga je neko s kim je bio u kupovini ubedjivao da mu dobro stoji / da ce se razgaziti / da mu treba i sl. 1
Shan Jan Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Ne Sledeci je kupovao stvari manjeg broja u nadi da ce da smrsa 1
LaLinea Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Nikad, odeca mora da bude komotna da bi bila udobna. Ja sam jednom trazila da probam cipele broj 48, umesto 38, jer sam bila sveze probudjena i rekla zblanutoj prodavacici da ne moze ona bolje od mene znati koji broj cipela nosim. Koji je vas najveci blam u kupovini 3
Shan Jan Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Usao u neku kinesku radnju u Italiji trazeci sorc. Probao jedno pa drugo, sve premalo, reko dajte mi nesto vece, stize neki sa nekoliko X-ova i open ne mogu da ga navucem. Nikad necu zaboraviti kako su me gledali gazda i gazdarica kinezi Nego pitanje ti je pogresno za ovaj topic Sledeci je navucen na..?
Klara Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Na kisele krastavce i kiseli karfiol. I na novembarske šetnje. Sledeći izlazi na izbore. 1
Tpojka Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Uvijek izlazim na izbore. Od racionalista sam koji znaju da je to najefikasniji način. Koliko se trudiš drugima da objasniš kako griješe: čuvaš svoje živce malo ili puno (i.e. manji ti je problem da gledaš kako uče na svojoj koži ili to je manji problem gubitak jednog živca odnosno vremena)? 1 1
Klara Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 (edited) Malo si pomešao teme : D, ali odgovoriću: verujem da je za čoveka najkorisnija kombinacija da čuje savet koji zatraži i da stekne lično iskustvo, jer ono može biti drugačije od tuđeg. Važno mi je da se poštuje da li se savet traži ili ne. Pre nekoliko dana sam razgovarala sa drugaricom o tome koliko je saslušati čoveka i posavetovati velika odgovornost i umeće. Dakle, sledećem treba vremena da razmisli pre savetovanja? Edited November 4, 2023 by Klara 2 1
Shan Jan Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Svaka cast ovo za savet, to bi trebalo da se uci u skoli. Nazalost ne, ako mi neko zatrazi savet odmah uskacem i brbljam kao vodenica i zapravo oblikujem savet dok pricam Sledeci dok radi masta o odmoru a kad zavrsi sa poslom vec smislja sledece sta ce da radi 1
Recommended Posts