October 30, 20231 yr Oh da. Samo sto sam ja ranije jurio status, pare i mlade ribe a sada napustam ambicije da bih uzivao u miru prirode i malom krugu prijatelja. Mlade ribe su i dalje dobrodosle, to se ocigledno nikad nece promeniti Isto
October 30, 20231 yr Jok. Stigao kod vulkanizera sat kasnije - nisu nariktali sat. Sljedeći nije prebolovao ospice.
October 30, 20231 yr Moguce u prevozu, ako mi ne dosadi PPP. Konacno krenuo Zaduzbinu da citam. Sta ste zadnje citali?
October 30, 20231 yr Zaduzbinu upravo, pre toga Golo sunce istog authora Sledeci procita makar 12 knjiga godisnje?
October 31, 20231 yr Jok bre, jedva i jednu a kao voleo sam ranije. Krivim Youtube i PPP. Sledeci je skoro naucio nesto novo o svetu, sta?
October 31, 20231 yr Jeste. Upala sam u svisuistizam (nema veze s politikom). Sledeći očekuje lepe praznike
October 31, 20231 yr Pa eto danas imam glory, i tako... Sledeci nece nagurati ceteres godina staza do sesetpete godine zivota
October 31, 20231 yr Definitivno ne, u najboljem slucaju 30tak. Sledeci ne veruje da ce ikada moci da se penzionise
October 31, 20231 yr Ja neshto mislim da cu imati srchku pre bilo koje te penzione granice. Def ne razmishljam o penziji. sledeci ima dobar ukus za cipele i voli da ih kupuje.