October 27, 20231 yr Spoiler 1 hour ago, LaLinea said: Sledeci bi se usudio da ga vozi vozac F1 Spoiler Taman posla da me neko vozi tom brzinom. Ima three-seater u Francuskoj, Španiji. Ali ima i ono što je meni puno zanimljivije 1-seater od već skromnih 650 ks (bolidi i mašine su dizajna od prije 25 godina). E baš ću se zainatiti i uzeti nešto na prozor. Nisam suguran šta tu može da se nume. Sljedeći koristi olovku bijele boje.
October 27, 20231 yr 1 hour ago, Tpojka said: Reveal hidden contents Reveal hidden contents Taman posla da me neko vozi tom brzinom. Ima three-seater u Francuskoj, Španiji. Ali ima i ono što je meni puno zanimljivije 1-seater od već skromnih 650 ks (bolidi i mašine su dizajna od prije 25 godina). Ta voznja F1 je gotovo izvesno jedna od stvari koju bih uradila u toku one 2 godine sa druge teme. Ima u Silverstonu Beo mi je sto, olovka tamna Sledeci izbegava rizike bilo koje vrste
October 27, 20231 yr Izbjegavam razmišljanje o istima dok god je moguće, jer hvatanje u koštac prevashodno podrazumijeva detaljnu analizu. Sljedeći zna da sklopi rubikovu kocku.
October 28, 20231 yr Jok, tamo jednom godišnje, a 2023. sam već bila. Sledeći bi želeo novu podnu lampu.
October 28, 20231 yr Jok, ni ovu (doduse nepodnu) ne koristim. Sledeci ne razume ljude koji pricaju o tome kako se osecaju sitno u usporedbi sa svemirom, prirodom i slicnim.
October 28, 20231 yr Razumem, ja se osecam sicusnom kad odem u neki veliki grad (npr Beograd i Milano) Sledeci ne moze da svari pizzu ako je ne zalije necim gaziranim.
October 28, 20231 yr Ti si shanejane upao u lose drustvo . Nisam cula da neko tako prica, vise ima ljudi koji misle da su centar univerzuma. Sledeci zna da nocas prelazimo na zimsko racunanje vremena
October 30, 20231 yr O tome kako sam nashla izvor pasivnih prihoda i ne moram posle ovoliko godina da se zamlacujem jos i kako da zaradim platu. Sledeci ima krizu srednjeg doba.