October 27, 20231 yr Sutra mora biti lep dan, imam mnogo planova, nijedan ne ukljucuje kisu Sledeci ubedaci kad se skrati dan
October 27, 20231 yr Nimalo, radno vreme se zavrsi kad je uveliko mrak, to me nervira Sledeci voli da ide na muzicke festivale i koncerte
October 27, 20231 yr Tačno, nije baš da mrzim. Sljedeći je bio ili ima u planu da ide na trku formule 1.
October 27, 20231 yr Uuuh, to bih bas volela! I na moto GP, mada bih volela da sam to uradila za Rosijeve ere Sledeci bi se usudio da ga vozi vozac F1
October 27, 20231 yr 55 minutes ago, Tpojka said: Sljedeći je bio ili ima u planu da ide na trku formule 1. Ja sam bila na spremljenoj stazi u Monte Karlu. I videla sam bolide izbliza. Nekad sam se - manje poznata činjenica o Zeki - ložila na formule, gledala i navijala. U vreme matorog Šumahera. Edited October 27, 20231 yr by Svemir Zeka
October 27, 20231 yr 13 minutes ago, Tpojka said: Hm, ne bih to baš tako nazvao. Sljedeći je dosad popio samo jednu kafu. Nijednu SLedeci mora da popije kafu svaki dan.
October 27, 20231 yr Da, ujutru, a posle i ne mora. Bez secera uvek. Volim i caj podjednako kao i kafu Sledeci moze da spava do podne Edited October 27, 20231 yr by Sandradjer
October 27, 20231 yr Mogu, i volela bih da cesce mogu sledeci bi uzgajao neke zacinske biljke na terasi, al nume