Filozof manijak Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 nisam sledeći je blizanac, ne horoskopski Link to comment
Tpojka Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Nije. Sljedeći lično poznaje bar tri para blizanaca. Link to comment
Milošica Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Tačno 3 para. Sledeći misli da je Trojka dobar čovek. Link to comment
Tpojka Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Kakve su to insinuacije? Sljedeći je bio u Italiji tačno dva puta. 1 Link to comment
Filozof manijak Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 tačno sledeći je bio u Luksemburgu? Link to comment
Milosh76 Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Nisam Sledeci ne zeli da ide u Luksemburg Link to comment
Shan Jan Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 Moze turisticki, poslovno ne, ne isplati se Sledeci voli zvuk kise Link to comment
Svemir Zeka Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 Volim Sledeći voli zvuk talasa Link to comment
Jesper23 Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 (edited) 37 minutes ago, Svemir Zeka said: Volim Sledeći voli zvuk talasa Naranvo, toliko umiruje, kao i sam pogled na more. Volim i rijeka, naročito planinske, brze, jbg pecaroš Sledeći ne podnosi zvuk cvrčka - ljetnjeg muzikanta obalnih šuma. Edited October 25, 2023 by Jesper23 1 Link to comment
Shan Jan Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 Jooooj istina, naslusao sam ih se na Kritu ove godine. Al ziv se covek na sve navikne sto kaze moja staramajka Sledeci tesko kontrolise emocije Link to comment
Svemir Zeka Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 Zavisi koje i na koji način. Da ih osetim, da, teško. Da se ponašam, tu mi već ide bolje. Sledeći se stegne stomak kad oseti strah. Link to comment
Tpojka Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 Ne znam šta je za strah jer mi je način/moto/maksima/životna logika safety first. Sljedeći propušta auta poprilično često a autobuse skoro pa obavezno na pješačkim prelazima bez semafora. Link to comment
Milosh76 Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 Kad se majmun zaleti, da (ako mislis u situaciji kad sam pesak) Sledeci je dobio SMS od MUPa Srbije koji se odnosi na PRONADJI_ME(srpski Amber alert) Link to comment
Tpojka Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 Spoiler 12 minutes ago, Milosh76 said: ako mislis u situaciji kad sam pesak Da. 12 minutes ago, Milosh76 said: Kad se majmun zaleti Te obavezno zaustavljam potpunim saobraćajni policajac potezom. Nekad kišobranom ili kesom, torbom. I kao pješak i kao vozač sam svjestan pravila da je pješak na pješačkom u prednosti. To što propustim autobus je prosto što nema smisla da 50 ljudi čeka mene da predjem (glupo mi). Nije. Sljedeći na telefonu otkazuje 99% YT prijedloga sa pretplaćenih kanala - možda 1% pogleda. Link to comment
Serena Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 Ne. 21 hours ago, Tpojka said: Nije. Sljedeći lično poznaje bar tri para blizanaca. Ja u familiji imam 7x blizanace starosti od 5 do 33god. Samo 1 par su jednojajcani, kao preslikane su. Udate obe, zive blizu i cesto su zajedno. Ono sto mi je interesantno, deca ih ne raspoznaju. Kad jedna mora negde, ova druga ladno bude mama svima Sledeci ne voli palacinke ako su svetle skoro bele boje. Link to comment
Recommended Posts